AP News

Të gjithë të moshës 10+
83 864
Contains Ads

Bringing you breaking news from the Associated Press and hundreds of trusted local sources, AP News is your trusted source for real-time news coverage anytime and anywhere in both English and Spanish.

AP News . Where the news gets its news.
Lexo më shumë
Palos
4,5
83 864 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Thanks for all the great feedback! This update contains:
• The widget is BACK!
• A new saved stories carousel in the home feed
• Bug fixes and improvements
Please keep the feedback coming. We read each and every one and respond to most. Your feedback helps shape our roadmap for future updates!
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
13 dhjetor 2018
Madhësia
8,4M
Instalimet
1.000.000+
Versioni aktual
5.1.1
Kërkon Android
5.0 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë të moshës 10+
Autorizimet
Ofruar nga
The Associated Press
Zhvilluesi
©2019 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.