Bina za biznise

10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Dobro došli u aplikaciju Velika bina za male biznise!

U okviru ove aplikacije možete na jednom mestu pronaći sve informacije - od samog projekta, preko liste malih biznisa, spiska popusta, pa sve do benefita za male biznise koji se prijave, te načinu na koji možete da prijavite svoj brend ukoliko ste mali preduzetnik, ili ostvarite popust ukoliko ste kupac!

"Velika bina za male biznise" naziv je zajedničke kampanje dva velika brenda! EXIT i kompanija Visa, pod sloganom "Prisloni, uštedi i podrži" pokrenuli su zajedničku kampanju sa ciljem pružanja podrške malim preduzećima koja su izuzetno pogođena pandemijom korona virusa.

Jedna od glavnih ideja ove kampanje jeste da se zahvaljujući podršci dva velika brenda ostvare benefiti na obe strane: kako za vlasnike malih preduzeća, tako i za kupce. Promocijom malih preduzeća koju EXIT i Visa preuzimaju na sebe, potražnja njihovih proizvoda postaće vidljivija, dok se svim kupcima koji požele da učestvuju u pružanju podrške, obračunavaju popusti za kupovinu, ukoliko se služe beskontaktnim plaćanjem Visa karticama.

Brojni mali biznisi već su se prijavili da budu deo ove platforme, dok svi oni koji žele da se priključe akciji, mogu to uraditi putem kontakt-forme na sajtu.

Ukoliko i vi imate biznis za koji biste voleli da postane deo Velike bine za male biznise, možete se prijaviti putem sajta binazabiznise.rs. Da bi vaš biznis postao deo ove platforme, neophodno je da u okviru biznisa koji prijavljujete postoji opcija plaćanja Visa platnom karticom u fizičkoj ili online formi. Takođe, vaš biznis mora biti registrovan, dok je jedina obaveza, da korisnicima Visa platnih kartica obezbedite popust.

Ukoliko ste kupac, svaki od biznisa koji se nalazi na spisku nudi vam popust, ukoliko se prilikom plaćanja služite Visa platnim karticama!

Srećna kupovina!
Updated on
Mar 26, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Prva verzija aplikacije