Focus Malaysia

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Focus Malaysia is a business weekly that publishes news and analysis on issues relating to corporate affairs, small and medium enterprises, economics, personal wealth and current affairs. Founded in 2012, Focus Malaysia is now the largest circulating business magazine in its category (Audit Bureau of Circulation).
Фокус Малезија е бизнис неделникот која објавува вести и анализи за прашања поврзани со корпоративни работи, мали и средни претпријатија, економија, личното богатство и тековните работи. Основана во 2012 година, е фокусиран на Малезија е сега најголемиот циркулира бизнис магазин во својата категорија (завод за ревизија на промет).
Прочитајте повеќе
4,1
Вкупно 95
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

New iconography and bugs fixed
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
07 мај 2018
Големина
35M
Инсталации
50.000+
Тековна верзија
3.0.201805071640
Потребен е Android
4.0 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Дигитални купувања
Понудено од
Portal Essential Sdn. Bhd.
Програмер
Unit 6.13, Level 6, 1 Tech Park Tanjung Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia Tel: 603-7710 3883 Fax: 603-7710 3882
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.