Lời Phật Dạy - Loi Phat Day

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

[Vietnamese Language] Ứng dụng hỗ trợ nghe bài giảng online.

Con người sống trên đời với mục đích là đi tìm hạnh phúc, nếu không thì cuộc sống thật vô nghĩa. Lúc nhỏ, học hành vất vả, lớn lên người ta đi tìm hạnh phúc trong sự nghiệp thành đạt, tiền bạc, hôn nhân, địa vị, sự vinh quang của dòng họ, con cháu. Con người mãi mãi đi tìm hạnh phúc nhưng không biết có phải những thứ đó là hạnh phúc thực sự và bền vững hay không.

Vậy hạnh phúc là gì? Làm thế nào để có hạnh phúc?

"Chính sự thanh tịnh của nội tâm mới là niềm hạnh phúc thật sự bền vững. Khi tâm thanh tịnh thì hạnh phúc đó, niềm an lạc đó không chỉ xuất hiện từ nơi chúng ta mà còn lan tỏa ra mọi người xung quanh".

Tất cả những thắc mắc về cuộc sống, về con người, về những nỗi khổ đau và làm cách nào để thoát khỏi khổ đau sẽ được tìm thấy trong các bài giảng pháp thoại.

Nếu bạn sau khi nghe và cảm nhận thấy nhiều điều quí giá tại đây, bạn hãy giới thiệu các bài giảng này cho những người mà bạn biết, để họ có thể hiểu, thực hành và cũng đạt được sự bình an trong tâm hồn.

Lời Phật Dạy - Loi Phat Day
[Vietnamese Language] application supports online lecture.

People live in the world whose aim is to find happiness, if not, life is meaningless. As a child, study hard, grow up people seek happiness in a successful career, money, marriage, status, and the glory of the family, children and grandchildren. Human beings seek happiness forever, but do not know if that's what true happiness and sustainable or not.

So what is happiness? How to be happy?

"The purity of the new inner happiness is truly sustainable. When the mind is pure happiness, bliss which not only appears from where we are but also spread to people around."

All those questions about life, about people, about suffering and how to get rid of suffering will be found in the phone lectures.

If you're after hearing and felt many things precious here, please introduce this lecture to people you know, so they can understand, practice and also gain peace of mind.

Teaching Buddha - the Buddha's teachings
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Nâng cấp phiên bản Android mới
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
August 4, 2018
Size
1.9M
Installs
10,000+
Current Version
1.8
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Grain of Sand
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.