Apptival

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ieder jaar weer organiseren Cultuurkust en Popschool Harderwijk het mooiste huiskamerfestival op de Veluwe. Begin 2021 ziet dit er even anders uit. Met deze app kan jij namelijk optredens spotten op locatie.

Je wandelt door het centrum van Harderwijk.
Op de kaart zie je verschillende locaties aangeduid. Wanneer je hier naartoe wandelt, kan jij op deze locatie een optreden bekijken. Het optreden is opgenomen op de plek waar jij staat! Dichter bij een optreden kunnen we ons even niet voelen.

Laat je verrassen door optredens voor jong en oud: een singer-songwriter, dans, klassieke muziek, comedy of een andere unieke act. Speciaal voor jou opgenomen in Harderwijk. Sta dus niet stil en loop naar het eerste optreden!

Spot jij ze allemaal?Donkere Dagen App 2021 ©

Video’s uit deze app mogen door derden niet op andere kanalen worden verspreid. De opnames zijn tot stand gekomen voor een speciale editie van Donkere Dagen in een samenwerking van Cultuurkust en Popschool Harderwijk.

Technieken in deze app, waaronder MANY zijn eigendom van Enoch en Walk with a Writer van Margriet en Gerald.

De Donkere Dagen App is mede mogelijk gemaakt door Stad als Podium, Schijnwerpers op de Veluwe, Gemeente Harderwijk en SvSnet.
Updated on
Feb 1, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available