ONKY – Tư vấn sức khỏe

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Onky - Ứng dụng tư vấn sức khỏe trực tuyến hàng đầu Việt Nam

Chúng tôi tin rằng tất cả mọi người phải có quyền được tiếp cận các dịch vụ chăm sóc sức khỏe một cách thuận lợi dễ dàng. Việc tiếp cận các dịch vụ y tế một cách nhanh chóng sẽ giúp cho hàng triệu người Việt Nam biết cách chăm sóc sức khỏe đúng cho bản thân và gia đình. Từ đó nâng cao đời sống sức khỏe thể chất và tinh thần của người dùng, đồng thời nâng cao chất lượng chẩn bệnh của Bác Sĩ.

Là công cụ tốt nhất trong lĩnh vực tư vấn sức khỏe trực tuyến tại Việt Nam, chúng tôi hân hạnh mang đến công cụ tìm kiếm Bác Sĩ, Đặt lịch tư vấn chẩn bệnh dễ dàng, nhanh chóng và đáng tin cậy nhất. Onky là cầu nối giúp hàng cho hàng triệu bệnh nhân có thể tiếp cận các dịch vụ y tế tốt nhất mà họ không thể làm được theo cách truyền thống.

1. Tìm kiếm Bác Sĩ:
Tiếp cận hàng ngàn bác sỹ một cách tức thời và phù hợp với tình hình sức khỏe của người dùng. Tùy vào tình trạng bệnh lý, người dùng sẽ được lựa chọn danh sách các Bác Sĩ uy tín, nhiều năm kinh nghiệm và có chuyên môn cao để được tư vấn.

2. Đặt lịch hẹn với Bác Sĩ:
Bằng cách sử dụng điện thoại, người dùng có thể dễ dàng đặt lịch hẹn cho mình và cho người thân với Bác Sĩ ngay tức thời.

3. Nói chuyện trực tiếp với Bác Sĩ:
Bác Sĩ sẽ chủ động liên lạc trao đổi trực tiếp với người dùng thông qua điện thoại. Thông qua tình trạng bệnh lý, Bác Sĩ sẽ đưa ra các tư vấn, chẩn đoán phù hợp để người dùng hiểu rõ tình hình sức khỏe của mình.

4. Nhận chỉ định xét nghiệm trực tuyến:
- Người dùng có được Bác sĩ chỉ định thực hiện các xét nghiệm thêm để có cơ sở chẩn đoán chính xác.
- Người dùng sẽ nhận được kết quả chẩn đoán và có thể nhận đơn thuốc từ Bác Sĩ.

5. Truy cập và theo dõi hồ sơ sức khỏe mọi lúc mọi nơi:
- Các xét nghiệm, chuẩn đoán, toa thuốc sẽ được lưu trong tài khoản của người dùng và người dùng có thể dễ dàng truy cập mọi lúc, mọi nơi để nắm rõ tình hình sức khỏe của mình cũng như người thân. Các hồ sơ này hoàn toàn được bảo mật thông tin và chỉ có người dùng mới có thể truy cập được.

Người dùng có thể truy cập vào website: https://onky.vn/ để biết thêm chi tiết
Onky - Vietnam's leading online health consulting application

We believe that everyone must have access to health care services conveniently and easily. Quick access to health services will help millions of Vietnamese know how to properly care for themselves and their families. Thereby improving the life of the physical and mental health of users, while improving the quality of doctors' diagnosis.

As the best tool in the field of online health counseling in Vietnam, we are pleased to bring you the most convenient, fast and reliable doctor search tool. Onky is a bridge that helps millions of patients get access to the best health services they can't do in the traditional way.

1. Searching for a Doctor:
    Reach thousands of doctors instantly and in accordance with the health situation of users. Depending on the medical condition, users will be selected for a list of reputable, experienced and highly qualified doctors for advice.

2. Make an appointment with the Doctor:
    By using the phone, users can easily book an appointment for themselves and for relatives and doctors immediately.

3. Talk directly to the Doctor:
    Doctors will actively communicate directly with users via phone. Through a medical condition, the doctor will provide appropriate counseling and diagnosis for users to understand their health situation.

4. Receive appointment for online testing:
    - Users who have been appointed by the Doctor perform additional tests to have an accurate diagnostic basis.
    - Users will receive diagnostic results and may receive prescriptions from the Doctor.

5. Access and monitor health records wherever you are:
    - Tests, diagnostics, prescriptions will be stored in the user's account and users can easily access anytime, anywhere to understand their health situation as well as relatives. These records are completely confidential and only accessible to users.

Users can access the website: https://onky.vn/ for more details
Read more
Collapse
4.3
24 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Update & fix bugs
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
December 19, 2019
Size
Varies with device
Installs
5,000+
Current Version
2.0
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
ONKY Co. Ltd
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.