Gazeta Zyrtare - RKS

This official application allows access to legal acts published in the Official Gazette of the Republic of Kosovo, which is being published pursuant to the Law on the Official Gazette of the Republic of Kosovo No. 03/L-190.

The Official Gazette of the Republic of Kosovo publishes the following: the Constitution of the Republic of Kosovo; legislation adopted by the Assembly of the Republic of Kosovo; International Agreements; Decisions of the Constitutional Court; Decrees of the President; Declarations and resolutions adopted by the Assembly; bylaws adopted by the Government and/or its ministers where so requested by the Prime Minister, other legal acts as prescribed by the special laws, as well as the Official Gazette Annual Index.

Ky aplikacion ju mundëson qasje të lirë në aktet ligjore të Gazetës Zyrtare e Republikës së Kosovës, e cila publikohet në mbështetje të Ligjit për Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës Nr. 03/L-190.

Në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës publikohen: Kushtetuta e Republikës së Kosovës; Ligjet e miratuara nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, Marrëveshjet ndërkombëtare; Vendimet e Gjykatës Kushtetuese; Dekretet e Presidentit të Republikës së Kosovës; Deklaratat dhe rezolutat e miratuara nga Kuvendi i Republikës së Kosovës; Aktet nënligjore të Qeverisë dhe të ministrive në rastet kur kërkohet nga Kryeministri dhe Aktet tjera të përcaktuara me ligje të veçanta, si dhe INDEKS-i vjetor i Gazetës Zyrtare.

Ova zvanična aplikacija omogućava pristup pravnim aktima objavljenih u Službenom Listu Republike Kosova, koja se objavljuje na osnovu Zakona o Službenom Listu Republike Kosovo br. 03/L-190.U Službenom Listu Republike Kosovo objavljuju se sledeće: Ustav Republike Kosovo; Zakoni koje je usvojila Skupština Republike Kosovo; Međunarodni sporazumi; odluke Ustavnog suda; Ukazi Predsednika Republike Kosovo; deklaracije i rezolucije koje je usvojila Skupština Republike Kosovo; Podzakonski akti koje je donela Vlada i ministarstva, drugi akti propisani posebnim zakonima, kao i godišnji Indeks Službenog Lista.
Read more
Collapse
4.5
45 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Fix bug for a new version of Android.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 2, 2018
Size
2.6M
Installs
5,000+
Current Version
1.5
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ASHI - RKS
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.