Lich Van Nien 2019 - Lịch Vạn Niên 2019

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Lịch vạn niên 2019 là tiện ích giúp bạn tra cứu nhanh, chính xác và đầy đủ về thông tin về một ngày để từ đó bạn có chọn lựa thích hợp cho công việc.

Trong quá trình biên soạn Lịch vạn niên 2019, chúng tôi đã dùng 1 nguồn duy nhất là cuốn sách NGỌC HẠP THÔNG THƯ của HỨA CHÂN QUÂN nên có thể có 1 số sai khác nhỏ so với những ứng dụng khác trên thị trường nhưng chúng tôi cam kết là thông tin chính xác từ sách mà không biạ đặt thêm. Tuy nhiên do câu chữ sách vở có phần chuyên môn và hơi khó hiểu nên chúng tôi đã cố gắng đưa những hiểu biết của mình để cố gắng giải thích phần nào mong rằng có được những thông tin rõ ràng hơn, và sẽ tiếp tục cập nhật thêm cho những phiên bản kế tiếp.

Lich van nien 2019 không giới hạn thời gian tra cứu, nghĩa là quý vị có thể tra cứu bất cứ một ngày nào trong quá khứ kể cả tương lai.

ĐƠN GIẢN, GỌN NHẸ, DỄ DÙNG nhưng CHÍNH XÁC và ĐẦY ĐỦ, đó là tiêu chí nhất quán mà chúng tôi luôn theo sát một cách khắt khe để Lich van nien 2019 phục vụ cho quý vị ngày càng tốt hơn.
The 2019 Calendar is a utility that helps you find quick, accurate and complete information about a day so that you have the right choice for the job.

In the process of compiling the Calendar of the 2019 Calendar, we have used the only source is the book FULL LETTER OF HUA CHAN QUAN, so there may be some minor differences compared to other applications in the market but we Commitment is the correct information from the book without further admission. However, because the textbook is somewhat technical and somewhat confusing, we have tried to put our knowledge to try to explain somewhat hoping for more clear information and will continue to update. Added for the next version.

The 2019 timeline does not limit your search time, meaning you can look up any date in the past including the future.

SIMPLE, SMALL, EASY, PRECIOUS AND FULL, that is the consistent criterion that we always follow closely so that Lich van 2019 serves you better and better.
Read more
Collapse
4.6
494 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Chỉnh sửa một số lỗi nhỏ ứng dụng.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 8, 2019
Size
9.6M
Installs
100,000+
Current Version
1.4.4
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
YAN TV JSC
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.