JGZ-richtlijnen

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Richtlijnen voor de jeugdgezondheidszorg (JGZ) zijn een belangrijke bouwsteen voor JGZ-
professionals en hun samenwerkingspartners. In deze app zijn alle aanbevelingen van deze richtlijnen terug te vinden. Voortaan kunnen professionals altijd de JGZ-richtlijnen erbij pakken, of ze nou met collega’s iets vlug willen opzoeken, of bijvoorbeeld op huisbezoek zijn en geen internet tot hun beschikking hebben.

Gebruik de app om snel de informatie over taken en adviezen te raadplegen. De app houdt je op de hoogte van ontwikkelingen rondom JGZ-richtlijnen. Naast aanbevelingen heb je nu ook altijd handige overzichtskaarten, bijlagen, folders en links bij de hand.

Op zoek naar een specifiek onderwerp of weet je even niet meer waar een aanbeveling stond? Gebruik dan de zoekfunctie die resultaten uit alle richtlijn thema's voor je op een rijtje zet. Wil je de onderbouwing van een richtlijn induiken? Lees dan verder op de JGZ-richtlijnenwebsite. Bij publicatie van nieuwe of herziene richtlijnen zullen zij ook verschijnen in de app. Voor ideeën om de app en/of de JGZ-richtlijn te verbeteren is een feedback optie beschikbaar.

Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) beheert deze app, de JGZ-richtlijnenwebsite en stimuleert de implementatie van JGZ-richtlijnen. De app is ontwikkeld binnen het project ‘landelijke implementatie richtlijnen in de JGZ’, met subsidie van ZonMw.
Updated on
Oct 10, 2018

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Analytics toegevoegd. 1.0.3
Privacybeleid toegevoegd in de about pagina 1.0.4