50+
Downloads
Content rating
PEGI 3
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Organisaties besteden veel tijd om te achterhalen waar hun producten zich bevinden. Vervolgens is het vinden van de juiste informatie over het product een tijdrovende klus. Het komt zelfs regelmatig voor dat de juiste informatie helemaal niet meer voorhanden is. Voor een goede en snelle dienstverlening is de toegang tot bruikbare informatie essentieel.

Cirlinq geeft up-to-date informatie over gebouwen, producten en hun materialen en grondstoffen gedurende de hele levenscyclus. Dit leidt tot minder verrassingen, lagere kosten en comfortabeler gebruik. Bovendien kan onderhoud veel gerichter en efficiënter plaatsvinden, wat de levensduur verlengt en daarmee bijdraagt aan een circulaire economie.

Cirlinq maakt gebouwen, producten, materialen en grondstoffen uniek identificeerbaar aan de hand van identifiers, zoals bijvoorbeeld een QR-code of RFID tag. Deze is gekoppeld aan het Cirlinq platform. Met behulp van API’s verbindt Cirlinq verschillende databronnen, waaronder BIM modellen, documenten, sensoren en inspecties aan objecten en legt zo een gedetailleerd paspoort aan. Door de identifier uit te lezen, krijg je direct de informatie die je nodig hebt. De eigenaar van data bepaalt zelf met wie hij welke data wanneer wil delen. Zo heeft de onderhoudsmonteur toegang tot andere informatie dan de gebouweigenaar.

Cirlinq draagt bij aan procesoptimalisatie en procesinnovatie en helpt fouten te voorkomen en kosten te verlagen. Het biedt daarnaast inzicht in de logistieke stromen tijdens de bouw, exploitatie en ontmanteling van een gebouw. Cirlinq ondersteunt het strategische proces van organisaties op basis van data en bespaart daarmee veel tijd en geld.

Link en volg je producten!
Updated on
Aug 18, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

We luisteren naar je feedback en doen ons best om Cirlinq te verbeteren. Dit is wat er nieuw is:
- Vanaf nu kan je identifiers scannen zonder de Cirlinq applicatie. Hierdoor kan je nog makkelijker contact leggen met de buitenwereld.
- De kaart is toegevoegd aan de mobiele applicatie. Hierdoor kan je al je spullen terugvinden op de kaart.
- Materieel is toegevoegd aan de mobiele applicatie. Nu kan je al je materieel eenvoudig vastleggen, volgen en terugvinden