HealthPassport - Check je test

50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Gemakkelijk en snel COVID-19 (Corona) tests toevoegen aan de HealthPassport app, van U-Diagnostics en HetHuisartslab.

- Zelf de uitslag van je PCR, Antistoffen of COVID-19 sneltest monitoren
- Laten zien wanneer je getest bent en wat je uitslag is, wanneer dit noodzakelijk is

Voeg gemakkelijk je COVID-19 test toe.

Met de HealthPassport app van U-Diagnostics kun je gemakkelijk met een QR-code (of een veilige link) uit de registratiebevestiging je COVID-19 test(s) toevoegen. Inloggen is niet nodig, je moet alleen de bijbehorende geboortedatum ter controle invoeren.

Check je testuitslagen

In het overzicht zie je in 1 oogopslag de status van al jouw test(s). Check gemakkelijk wanneer je de test gedaan hebt, het identificatienummer en of de uitslag al bekend is. Bekijk een test en vind alle informatie over de uitslag – datum en tijdstip voor afname en uitslag.

Laat je testresultaat controleren

Daarnaast vind je per test een QR-code die je kunt laten scannen, om jouw uitslag te controleren. Bijvoorbeeld door een medewerker van een reisorganisatie, bij de deur van een horecagelegenheid of voor de entree van een evenement. Iedereen met een smartphone en een gewone camera app kan deze uitslag valideren.

Direct weten wat je moet doen

Bij iedere uitslag vermelden we relevante informatie. Zoals de manier waarop je een uitslag moet interpreteren of een directe link naar veelgestelde vragen over COVID-109 testen.

Over U-Diagnostics en HetHuisartslab

U-Diagnostics is een Nederlands laboratorium en heeft verspreid door Nederland een groot aantal teststraten voor het testen op COVID-19. Met het COVID-19 portaal maakt U-Diagnostics het gemakkelijk aanmelden voor testen mogelijk voor bedrijven, zorginstellingen, huisartsen en particulieren.
Updated on
Jan 5, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

App links zijn nu beschikbaar voor het toevoegen van de test.