SluiS - Sluitend Samenwerken

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met SluiS - Sluitend Samenwerken vind jij als zorgprofessional de samenwerking met andere betrokken professionals. Maak jij je als professional zorgen over een cliënt? Via de SluiS - Sluitend Samenwerken App kan je eenvoudig en veilig je betrokkenheid aangeven bij een cliënt waar je je zorgen over maakt. Op elke plek én op elk moment van de dag via je mobiele telefoon of tablet. Zo gepiept!

SNEL BETROKKENHEID AFGEVEN

Geef je betrokkenheid aan in de App bij een cliënt. Geen computer of Laptop meer nodig! Match met professionals betrokken bij dezelfde client.

EENVOUDIG MATCHES AFSTEMMEN
Neem direct vanuit de match contact op met je matchpartner, telefonisch of per mail. Geef aan in het overzicht of er afgestemd is en klaar!

VEILIG INLOGGEN MET EEN EIGEN PINCODE
Je kan de SluiS - Sluitend Samenwerken App gebruiken met een pincode. Je kiest deze pincode zelf, zo ben je de enige die toegang heeft tot de app.

SNEL INLOGGEN OP UW COMPUTER
Als de app is ingesteld kunt u voortaan via de app snel inloggen op uw computer. Login met je persoonlijke pincode in de app. Scan de QR-code op uw computer vanuit de app en u bent ingelogd!

Meer informatie? Kijk op www.sluitendsamenwerken.nl
Updated on
May 20, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Versie 2.0.7 is de eerste publieke versie van de Sluitend Samenwerken - SluiS app.