1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

De Praatapp - verstaanbaar praten is een vrolijke, kleurrijke app om de verstaanbaarheid van kinderen vanaf ongeveer twee jaar spelenderwijs te verbeteren.

Veel jonge kinderen hebben moeite met de uitspraak van klanken en zijn daardoor minder goed verstaanbaar voor hun omgeving. Samen spelletjes doen waarbij het kind steeds woorden met een bepaalde klank kan horen en oefenen verbetert de verstaanbaarheid en zorgt ervoor dat het kind zich beter duidelijk kan maken. Daarom hebben de logopedisten van Driestroom de Praatapp – verstaanbaar praten ontwikkeld.

De Praatapp - verstaanbaar praten is een app waarmee spelenderwijs geoefend kan worden met het beter verstaanbaar leren uitspreken van klanken, woorden en zinnen. De app bevat negen klanken of klankgroepen. Voor iedere klank zijn woordkaarten, luisterwoorden en versjes beschikbaar. Daarnaast kan er worden getekend en gestempeld met de afbeeldingen die horen bij de verschillende klanken en er kan ook geoefend worden tijdens een spelletje memory, lotto of bij een praatplaat.

Let op: de Praatapp werkt het best op tablets. Bij gebruik op een telefoon zullen de afbeeldingen mogelijk te klein zijn om de spelletjes goed te kunnen spelen en kunnen problemen voorkomen met het schalen van de afbeeldingen naar het juiste formaat.
Updated on
Dec 24, 2018

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

In deze nieuwe versie zitten enkele aanpassingen aan het heel nieuw betaalsysteem.

Werkt het niet om alle klanken te ontgrendelen? Neem dan contact met ons op en vermeld ook uw foutcode.