100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met de Jan Linders-app heb je de beste acties, jouw extra Liefhebbers-aanbiedingen en receptinspiratie altijd bij de hand én spaar je gemakkelijk punten. Zo profiteer je nog meer van het voordeel van het zuiden! Benieuwd? Download de Jan Linders-app en ontdek alle voordelen.

Altijd op de hoogte van de beste acties

Met de Jan Linders-app ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste acties en blader je gemakkelijk door onze online folder. Ben je Liefhebber? Dan vind je ook je extra Liefhebbers-acties overzichtelijk terug.

Jouw Liefhebbers-pas altijd bij de hand

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Als Liefhebber ontvang je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen, die ingewisseld kunnen worden voor korting op spaaritems, gratis producten en leuke extra’s. Om jouw punten te verzamelen scan je je pas bij de kassa, welke je altijd bij de hand hebt met de app!

Jouw Liefhebbers-voordelen bij elkaar

Je spaart niet alleen nog gemakkelijker Liefhebbers-punten met je digitale pas in de app, maar je hebt ook altijd al jouw Liefhebbers-voordelen bij de hand. In de app zie je direct hoeveel punten je al gespaard hebt en waarvoor je deze in kunt wisselen.

Héél veel receptinspiratie

In de Jan Linders-app vind je de lekkerste recepten met een zuidelijke twist. Laat je inspireren!

Klantenservice

Heb je een vraag, opmerking, klacht of wens? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bellen op 085 888 9526 of stuur een mailtje naar klantenservice@janlinders.nl

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden!
Updated on
Jan 6, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Een verbeterde en gebruiksvriendelijkere app met een nieuw design en nieuwe functionaliteiten! Al jouw voordeel op één plek. In deze update hebben we een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost.