10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Je reis plannen, boeken en betalen in één app

Ben je niet vastgeroest aan één vervoermiddel
en wil je zelf kiezen hoe je reist?
Plan, boek en betaal je reis eenvoudig met de RRReis app.

Openbaar vervoer en meer
RRReis is het merk voor openbaar vervoer voor grote delen van Gelderland en Overijssel. En meer. RRReis sluit steeds nieuwe soorten vervoer aan, zoals deelfietsen en straks ook deelscooters. Of gebruik je eigen fiets of auto voor (een deel van ) je reis. Je komt altijd aan op je bestemming, welk vervoer je ook kiest.

Kies zelf hoe je wilt reizen
De reisplanner van RRReis is uniek. Als je wilt combineer je alle vervoermiddelen in één reis en ontdek je hoe je snel, goedkoop of zo duurzaam mogelijk op je bestemming aankomt. Heb je het niet zo op overstappen? Kies dan voor één vervoermiddel. Sla je reizen op in je favorieten zodat je eenvoudig en snel naar huis, school of werk reist. De RRReis app geeft je oplossingen, jij bepaalt.

Je telefoon als vervoerbewijs
Als je voor elk stukje van je reis zelf je tickets zou moeten regelen is reizen niet makkelijk. Daarom koop je eenvoudig in de RRReis app je vervoerbewijs. We bieden van verschillende OV-bedrijven in Nederland tickets aan. Plan je reis, kies de tickets die je nodig hebt en betaal met iDeal of creditcard. Je tickets staan gelijk voor je klaar in de app.

RRReis assistent
De RRReis assistent stuurt je een bericht wanneer je moet vertrekken, wanneer je tijdens je reis moet uit/overstappen of wanneer je vervoermiddel klaar staat. Mocht je reis niet lopen zoals gepland, de RRReis assistent helpt je met een oplossing. Is de bus vertraagd? Vraag via de RRReis-app aan of de bus waarop je wil overstappen even wacht. Op verschillende aansluitingen en aan het einde van de dag kan je een bericht versturen die ervoor zorgt dat de chauffeur op de hoogte is dat je mee wilt. Zo kom je altijd op je bestemming, handig toch?

Als je meer wil weten
De RRReis app heeft nog meer. Op de bushaltepagina vind je realtime info over de bussen van je halte. Weten welke bussen er langs komen? Welke tijden? Of ze op tijd zijn? Welke voorzieningen op de halte er zijn? De haltepagina helpt. In de RRReis planner vind je ook een inschatting hoe druk het in de bus is. Als je wil kan je je reis op een rustiger moment plannen.

reserveerRRReis
Een bus waarvoor je moet reserveren? Dat regel je eenvoudig in de RRReis app. Koop gelijk je ticket.

Iets verloren bij RRReis?
Pech, spullen weg. Laten liggen in een RRReis bus. Check via de RRReis app of we je spullen hebben gevonden en vraag ons om ze je terug te bezorgen.

RRReis gaat zorgvuldig om met je gegevens.
Dat lees je in de Algemene voorwaarden en Privacy verklaring van de RRReis app. Op https://www.rrreis.nl/privacyverklaring vind je de laatste versie van alle voorwaarden en verklaringen en een uitleg wie er allemaal met RRReis samenwerken om je deze app te kunnen bieden.

RRReis door!
De RRReis app is zelf altijd onderweg. Er komen steeds nieuwe vervoermiddelen bij. Plan eens een nieuwe reis en ga op weg zoals jij dat wil. Als je op de hoogte gehouden wil worden over nieuwe RRReis mogelijkheden, abonneer je dan op de nieuwsbrief. We gaan je niet met nieuws bestoken, maar als we echt iets te melden of te bieden hebben, zorgen wij dat jij ervan af weet.
Updated on
Mar 25, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available