MedSpace roosterapplicatie voor medici

2.7
12 reviews
1K+
Downloads
Content rating
PEGI 3
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

De MedSpace-app behoort tot de webtoepassing van MedSpace, roosteringssoftware voor vakgroepen van artsen. Een deel van de functionaliteit van MedSpace is toegangelijk via de MedSpace-app.
Zoals een overzicht van uw dagelijkse programma, dienstlijsten, een mogelijkheid om van dienst te wisselen, een urenregistratie en een signaleringssysteem van de laatste wijzigingen in uw programma van de volgende week.
Met de MedSpace-app heeft u een perfecte aanvulling waarmee u het rooster van uw vakgroep altijd binnen handbereik hebt.
Updated on
Sep 24, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

Ratings and reviews

2.7
12 reviews
Hajo Hund
April 3, 2019
zeer beperkt in functionaliteit. lay out niet in te stellen, bereik niet, staat enkel op naam gesorteerd en dan met soort initialen. Mijns inziens op dit moment zeker geen €10 per jaar waard. Hou het nog even op ical synchronisatie. UPDATE 3-4-19: De app is nu gratis, reden voor meer sterren natuurlijk! Nog steeds wel beperkt. Zou graag bv week/maandoverzicht zien en mogelijkheid tot volledige namen en switchen tussen naam/functieoverzicht zoals online, evenals mogelijkheid tot vakantieaanvraag.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
MedWeb B.V.
April 3, 2019
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven over de MedSpace-app en die vervolgens te updaten. N.a.v. onder meer uw feedback is besloten om geen kosten meer in rekening te brengen. De overige door u benoemde punten staan inmiddels geregistreerd op onze lijst met gewenste veranderingen. Met vriendelijke groet, Team MedSpace

What's new

Kleine verbeteringen doorgevoerd