NS Lab - test mee in de digitale proeftuin van NS

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

In NS Lab testen we verschillende nieuwe functionaliteiten die jouw reis beter en leuker kunnen maken. Jij als reiziger speelt daarin een centrale rol. Test je met ons mee?

De juiste informatie op elk moment – zonder te zoeken!


NS Lab biedt jou stap voor stap reisbegeleiding, maar is geen reisplanner. Hoe dat werkt? Je plant je reis in de NS-app en deelt deze met de NS Lab-app. Vervolgens ontvang je handige informatie en entertainment voor onderweg. Zo zie je hoeveel minuten je nog hebt om je trein te halen, waar en wanneer je moet overstappen en krijg je navigatie naar je perron op een aantal grote treinstations. Ook als je geen reis gepland hebt, biedt NS Lab je – op basis van jouw locatie – de reisinformatie die je nodig hebt. Zo laten we je zien in welke trein je zit en op welke stations deze nog gaat stoppen.

Entertainment voor onderweg


Naast stap voor stap reisbegeleiding krijg je met NS Lab ook entertainment voor tijdens je treinreis. Maak kennis met MindfulNS voor een relaxtere reis, luister naar één van onze podcasts of speel de quiz Spoorwijs, exclusief op jouw treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven.

Geef je mening


Wil je tijdens elke stap in je treinreis de juiste reisinformatie bij de hand hebben? Vind je het leuk om tijdens je treinreis vermaakt te worden? En ben je benieuwd wat NS doet om jouw treinreis makkelijker en leuker te maken? Download dan nu NS Lab en test met ons mee!

Hoe werkt het?


Om NS Lab goed te kunnen gebruiken heb je de NS-app op je mobiel staan, koppel je een persoonlijke OV-chipkaart aan de app en geef je de app toestemming om je locatie te gebruiken. Daarnaast heb je minimaal Android 5.0 nodig. Voor sommige onderdelen van de app vragen we je om in te loggen met je Mijn NS account.

NS Lab in het kort:


* Test mee met NS in de reis van morgen en geef je mening
* Stap voor stap reisbegeleiding en reisinformatie
* Entertainment voor onderweg
* Navigatie op treinstations
Updated on
Oct 26, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available