NPO Luister

10K+
Downloads
Content rating
Teen
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

NPO Luister is de gratis podcast-app met al het aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep. Luister naar podcasts, download ze voor een later moment of volg een podcastserie zodat je nooit een aflevering mist. Je vindt jouw favoriete podcasts en downloads op een overzichtelijke centrale plek in de app.

De app biedt je gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van de podcasts die je hebt beluisterd. Ben je op zoek naar een specifieke podcast? Zoek dan op omschrijving of titel van de podcastserie of raak geïnspireerd door een van de podcastseries binnen onze categorieën.

Het is ook mogelijk om naar jouw favoriete radiozender te luisteren binnen NPO Luister. Ga hiervoor naar Live radio in het menu en kies een van de radiozenders van de NPO. Zo heb je niet alleen alle podcasts bij de hand, maar geniet je ook van NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5 en FunX.
Updated on
Mar 10, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

We werken de NPO Luister-app regelmatig bij om bugs op te lossen, prestaties te verbeteren en nieuwe functies toe te voegen. In deze update hebben we verschillende bugs opgelost.