Ontspan Sessies

In-app purchases
1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

De Ontspan Sessies zijn ruim 100 audiobestanden bestaande uit geleide meditaties, visualisaties, adem- en ontspanningsoefeningen. Ze zorgen direct voor ontspanning bij jou, de luisteraar.

En ontspanning is nodig want het zorgt voor meer vitaliteit, geluk en balans in je leven.

Het leven wordt voller en voller. Daardoor neemt de behoefte om regelmatig te ontspannen toe. Doe je dat niet, dan loop je de kans op serieuze fysieke en mentale klachten. De meeste mensen nemen nog steeds onvoldoende tijd voor ontspanning. Én weten niet hoe ze zich zo effectief mogelijk goed kunnen ontspannen.

De Ontspan Sessies bieden hierbij een uitkomst. Want op het moment dat jij besluit om naar een Ontspan Sessie te luisteren voel je direct de ontspanning toenemen. En dat kan al in slechts 5 minuten!

De Ontspan Sessies zijn ingesproken door Marieke Anne Kamp en de achtergrond muziek is gecomponeerd door Mark van Riel. Elke Ontspan Sessie is te beluisteren met en zonder achtergrondmuziek.

De Ontspan Sessies zijn onderverdeeld in 8 categorieën: Groei, Balans, Verbinding, Zelfwaardering, Zelfvertrouwen, Zelfacceptatie, Ontvangen en Creëren.

Thema’s die regelmatig terugkomen zijn; verbinden met je lichaam en ademhaling, loslaten van oude patronen en angsten, bewustwording, liefde, natuur, aanspreken van jouw eigen wijsheid en verbinden met jouw innerlijke wereld, gevoel en intuïtie.

Heb je behoefte aan ontspanning? Zit je hoofd ‘vol’ en wil je meer verbinden met je hart en je gevoel? Wil je spanning en onrust loslaten? Luister dan nu naar een Ontspan Sessie en ontdek wat ‘innerlijke rust’ voor jou gaat betekenen.
Updated on
Jul 21, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available