Metaal Handel Finke

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Wilt u de actuele prijs van het Oud IJzer weten? Met de mobiele app van Metaal Handel Finke bent u altijd op de hoogte van de huidige dagprijzen in Ferro en Non-Ferro metalen.

De markt voor recycling van oud ijzer, metalen en andere materialen is gebaseerd op dagprijzen. De beste dagprijs voor uw metalen krijgt u bij Metaal Handel Finke in Nijverdal. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van oud ijzer en metalen en wij streven ernaar u iedere dag de beste prijs in de regio te betalen. De dagprijs is gebaseerd op de LME (London Metal Exchange) en is afhankelijk van kwaliteit, vervuiling en hoeveelheid.Wij zijn een betrouwbare partner voor vele bedrijven binnen en buiten Twente.

Voor kleine en grote hoeveelheden metaal en/of oud ijzer kunt u bij ons terecht, neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon bij ons langs. Ook is het mogelijk een container op locatie te plaatsen, deze service is volledig gratis.
Updated on
Nov 7, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Met deze app van Metaal Handel Finke is het mogelijk om de actuele dagprijs van oud ijzer te bekijken. Daarnaast kunt u ons ook foto's sturen van oud ijzer waarvan u niet weet wat het is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

Voor een container bent u bij ons ook aan het juiste adres, wij komen deze bij u op locatie plaatsen en deze service is volledig gratis.