Ruler Compliance & Risk Management app

10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Compliance officers, risk managers en juristen opgelet! Vergeet alle afzonderlijke nieuwsbrieven van verschillende afzenders. Met Ruler heb je één bron voor alle info, in een persoonlijke omgeving met alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving die voor jou relevant is, overzichtelijk gepresenteerd en altijd actueel.

Stel: je bent in overleg en wilt even snel een wet inzien. In dat geval biedt de Ruler app uitkomst! De Ruler app is er speciaal voor alle ad-hoc momenten, bijvoorbeeld om financieel nieuws te scannen en om snel een bepaalde wettekst te raadplegen. Met de app ben je echt altijd en overal op de hoogte van financiële wet- en regelgeving. Geheel gratis, ook zonder abonnement op onze Ruler software voor desktop! Dus ook met de Ruler app ben je in control, maar dan on the go.


De voordelen van de Ruler app:
Gratis gebruik! Ruler app is ook zonder abonnement te gebruiken.
Wetboek in je broekzak: met Ruler heb je snel en eenvoudig alle financiële wet- en regelgeving bij de hand.
Handige zoekfunctie: geen eindeloos bladersysteem, maar met behulp van kernwoorden eenvoudig zoeken in nieuws en wetteksten.
Altijd up-to-date: Ruler compileert dagelijks alle relevante en actuele berichtgeving in één nieuwsoverzicht.
Bewaarfunctie: markeer nieuws en wetteksten om ze op een later moment te raadplegen.

Hoe het werkt
Ingebruikname is heel simpel: nadat je de app hebt gedownload maak je een account aan, selecteer de bronnen van wie jij nieuws wilt ontvangen en je bent ready to go! Je hebt alle financiële wet- en regelgeving voor jou relevante nieuwsberichten bij de hand. Als premium gebruiker met een abonnement op de Ruler software heb je nog een streepje voor: de app is een verlengstuk van je compliance workflow in de Ruler desktop versie. Je logt in met je bestaande Ruler profiel en naast alle nieuws en wetgeving krijg je alle voor jou relevante alerts die follow-up nodig hebben.

Laat ons weten wat je vindt
Enthousiast? Laat een beoordeling achter! Heb je tips, ideeën of andere feedback over onze app? Stuur dan een email naar android@ruler.nl, dan beantwoorden we die graag!
Updated on
Dec 16, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Kleine bugfixes