100+
Downloads
Content rating
PEGI 3
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

GYG helpt jou de leukste evenementen & festivals in de buurt te vinden. Uitgebreide informatie en ticketverkoop binnen deze app.

De GYG applicatie zorgt ervoor dat jij precies weet te vertellen aan je vrienden wat er in de buurt op de agenda staat. Van een lokaal optreden van de toneelvereniging, tot aan een groot foodtruckfestival. Met 1 click geeft GYG aan wat er te doen is. Dus geen versnippering meer van informatie, maar alles overzichtelijk op je scherm.

Door je persoonlijke voorkeur op te geven word je op de hoogte gehouden van wat er te doen is in jouw omgeving. Geen speurtocht meer op 100 websites en Facebook, maar alles in 1 applicatie. Want ken jij ook dat gevoel dat je na het weekend op maandag van een collega hoort wat er afgelopen weekend te doen was? Met deze applicatie is dat geen probleem meer! Dan ben jij diegene die overal van op de hoogte is.

Deel de evenementen met je vrienden of op sociale media, en bestel gelijk tickets voor jezelf of de hele groep. Totaal voorbereid kunnen jullie dan genieten van een dag, of avondje uit! Easy does it!

Get Your Gig!
Updated on
Jun 25, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Verbeteringen en optimalisaties