1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Unit Victor
De gratis app voor en door veteranen

Unit Victor is dé app voor de Nederlandse veteraan. De app biedt een vertrouwde en besloten omgeving die exclusief toegankelijk is voor veteranen. Het downloaden en het gebruiken van alle functies van de app is en blijft gratis, en vrij van advertenties.

Unit Victor biedt drie hoofdfuncties:
- Zoek kameraden en onderhoud contact met elkaar in een veilige omgeving
- Blijf op de hoogte van alle evenementen en gebeurtenissen uit de veteranenwereld
- Lees (exclusieve) artikelen en interviews rondom veteranen en Defensie

Sluit je aan bij onze community en download de app vandaag nog.

Wat is de Unit Victor-app en wat kun je ermee?
Unit Victor is dé exclusieve app voor veteranen. Volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Wel vragen we je de eenmalige registratie te voltooien met gebruik van je veteranenregistratienummer. Zo verzekeren we een veilige omgeving voor jou en je buddies, uitsluitend voor veteranen. Deze informatie wordt niet opgeslagen.
Dankzij Unit Victor leg en onderhoud je eenvoudig contact met oud-collega’s. Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuws en evenementen uit de veteranenwereld. Luister naar podcasts, en lees exclusieve achtergrondverhalen en interviews met spelers uit alle lagen van de Nederlandse krijgsmacht. Onze berichten variëren van zeer lichte tot onderwerpen die voor sommige veteranen moeilijk bespreekbaar zijn.

Wat biedt Unit Victor?
VERBINDING: Houd contact met oud-collega’s en vind kameraden terug die je uit het oog bent verloren. Zoek anderen op naam, missie, jaartal, krijgsmachtonderdeel of bijnaam.
INFORMATIE: Vind alle informatie die voor jou als veteraan relevant is. De app biedt een duidelijk overzicht van veteranen-evenementen, nieuws rondom veteranen en Defensie, een praktische Q&A en contactgegevens van veteranenorganisaties en hulpverleners.
BESLOTEN: De omgeving van Unit Victor is enkel toegankelijk voor veteranen, dankzij de eenmalige verplichte registratie met je registratienummer van het Nederlands Veteraneninstituut.
VEILIG: De veiligheid van jouw data heeft de hoogste prioriteit voor Unit Victor. Alle chats zijn geanonimiseerd en beveiligd door middel van encryptie. Kies voor ontgrendeling door middel van een pincode of je vingerafdruk voor extra veiligheid.
KAMERAADSCHAP: Sta klaar voor je mede-veteranen. Voor de gezelligheid, en indien nodig tijdens een moeilijk moment. Zelfs als je de app zelf niet actief gebruikt, help je andere veteranen door onderdeel te zijn van de community en bereikbaar waar nodig...

Belangrijk
* Unit Victor is geen medisch hulpmiddel.
* Unit Victor maakt gebruik van de internetverbinding (5G/4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, mits beschikbaar) van je telefoon om berichten te sturen. Het versturen van berichten is dus gratis. Wel kunnen er datakosten in rekening worden gebracht wanneer Wi-Fi niet beschikbaar is. Neem voor meer informatie contact op met je telefoonprovider.
* Om evenementen in de buurt te kunnen tonen, de schermtijd nauwkeurig te kunnen meten en voor onderzoek over afstanden en gebruik, maakt Unit Victor (indien geactiveerd) gebruik van GPS. Wanneer GPS niet beschikbaar of geactiveerd is, dan wordt je geschatte locatie gemeten aan de hand van data van je mobiele netwerk. Deze schatting is tot ongeveer 100 meter nauwkeurig. In andere gevallen wordt er een schatting gemaakt op basis van de tijdens de registratie ingevulde postcode. Om je privacy te waarborgen, wordt hiervoor een regio gebruikt in plaats van een exacte locatie.
Updated on
Feb 2, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

- Bug fix voor het aanmelden voor evenementen, waardoor je zelf niet altijd als aanwezige zichtbaar was voor anderen
- Er is een speler geïntegreerd in de app voor het beluisteren van Podcasts en andere audio. Binnenkort gaan wij dus van start met onze eigen podcast serie - stay tuned!