pinkorblue.no

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

pinkorblue.no er en del av babymarkt.de, Europas største nettbutikk for baby og barneprodukter. Hos oss funner du alt til din baby, graviditeten og etter fødselen. Med den nye pinkorblue.no appen fungerer shoppingen enda bedre og enklere, også når du er på reise, så du får mer tid til familien!
* Fordelene med pinkorblue.no shopping appen*
- Velg blant Over 50.000 produkter, fra mer enn 550 kjente merker i kategoriene barnevogner, bilstoler, babypleie, spise og drikke, barnerom, leker og mote for baby, barn og gravide.
- over 4.000 produktanmeldelser fra ekte kunder – finn det perfekte produktet og lær av andre kunders erfaringer.
- Spar penger med våre mange gode tilbud, og regelmessige kampanjer
- Produkter som leveres fortløpende, og kan være hos deg innen 3-6 virkedager. Følg ordren i kundekontoen din og hold deg oppdatert
- Gratis levering fra 1000,- kroner, og gratis retursending i opptil 100 dager gjennom kundekontoen din
- Ukompllisert betaling med paypal, via klarna med faktura eller kredittkort, eller ved forhåndsbetaling
- Samle babypoints ved bestillinger i kundekontoen din, og bruk dem som rabatt senere
- Lagre produkter i ønskelisten din så du lett kan finne dem til senere bestillinger, eller dele dem med venner og familie

* pinkorblue.no har alt du trenger *
Venter du barn, og leter etter det perfekte førstegangsutstyret? Med shoppingappen fra pinkorblue.no kan du bestille alt du trenger på en enkel og ukomplisert måte. Alt fra barnevogner og bilstoler, møbler til barnerommet, leker og klær, og mye mer. Vi tilbyr alle slags produkter til foreldre og barn for en god pris. Søk etter produktet du leter etter i søkefeltet, eller let gjennom kategoriene våre i behagelig tempo.
* Alltid på din side *
Kunne du tenke deg mer informasjon eller råd om bestemte temaer? Vi har laget guider til forskjellige temaer som bilstoler og barnevogner, og har en graviditetsguide du kan melde deg på i nyhetsbrevet. Våre jordmødre og redaksjonen vår setter sammen en mengde tips og triks om babyens utvikling og svangerskapsforløpet, og denne seksjonen vil bli konstant forbedret. I tillegg vil du finne mange sjekklister, så du kan holde oversikt over hva som er viktig å huske på. For eksempel: Hva må jeg ha i barselbagen? Hva trenger du av førstegangsutstyr til babyen? Hva må med på familieferien? Vi fyller også opp med testresultater og erfaringer om produkter i appen.
*Trenger du personlig hjelp*
Følg pinkorblue.no på våre So-Me-kanaler, og få regelmessige tips, DIYs og mere:
https://www.instagram.com/pinkorblue.no/
https://www.facebook.com/pinkorblue.no/

Vi arbeider alltid med å forbedre shoppingappen vår, og å gjøre kundene våre lykkelige. Hvis du har spørsmål. Ønsker eller tilbakemelding, skriv gjerne til oss på info@pinkorblue.no.
Liker du pinkorblue.no appen? Da setter vi stor pris på en positiv tilbakemelding! Vi leser alle meldinger og tilbakemeldinger, og arbeider kontinuerlig med appen, for å kunne gi deg den beste kundeopplevelsen.

* Blant andre kan du finne disse toppmerkene i appen:*
Pampers, bugaboo, Cybex , ABC Design, Maxi Cosi, Philips Avent, hauck og mange flere.
Updated on
Jun 9, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Bug-fixing og forbedring av brukervennlighet