Posten Sporing

3,361

Når du registrerer deg med mobilnummer og e-post finner vi automatisk pakker på vei til deg. For å få til dette er vi avhengige av at avsender har registrert mobilnummeret ditt eller e-posten din. Vi sjekker altså hele tiden om det er pakker på vei til deg og varsler deg med push når det dukker opp en ny pakke. Vi varsler deg også når du kan hente den på Posten eller eventuelt når den vil bli levert hjem til deg. Nå kan du også få varsel når du er i nærheten av ditt hentekontor ved hjelp av geofencing. Dette er en GPS tjeneste som sender en varsel når du er innenfor en radius på 100 meter fra ditt hentekontor. Nå kan du også melde flytting eller bestille oppbevaring av posten din i appen.

Posten og Bring selger ikke kontaktopplysninger fra din Posten ID videre.

Vi benytter analyseverktøy til å optimalisere og forbedre applikasjonen (http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/google-analytics).

Bruk av GPS tjeneste for varsling av pakker når du er i nærheten av ditt hentekontor kan redusere batterikapasiteten betraktelig. Denne tjenesten kan skrus av og på i innstillingene til applikasjonen.

Applikasjonen er oppdatert basert på tilbakemeldinger fra dere brukere. Vi ønsker å fortsette med dette og har derfor implementert en fast tilbakemeldingsfunksjon i applikasjonen. Har du forslag til forbedringer eller finner du feil i applikasjonen, ønsker vi å høre fra deg.

I applikasjonen kan du: - Spore pakker
- Sende pakker
- Få varsling om nye pakker og om når de kan hentes eller blir levert hjem til deg
- Få varsling når du er i nærheten av ditt hentekontor
- Få hentekode på mobilen
- Finne nærmeste Posten, se åpningstider og få veibeskrivelse i kart
- Bestille hjemlevering av pakker på vei til deg
- Dele sporingen med andre
- Melde flytting
- Bestille oppbevaring av posten din
- Finn ditt hentekontor
- Gi oss i Posten tilbakemelding
Read more
3.9
3,361 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Feilrettinger
Read more

Additional Information

Updated
May 3, 2017
Size
15M
Installs
100,000+
Current Version
4.2.2
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Shares Info
Permissions
Offered By
Posten & Bring
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.