500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Vitenparken er et grønt viten- og opplevelsessenter i hjertet av Campus Ås. I dag er Vitenparken møtestedet hvor publikum møter det grønne fagmiljøet og skal være et samlingssted for kunnskap, næring og nyskaping. Som et av landets vitensentre er Vitenparken unik med at vi fokuserer på iscenesette kunnskapsopplevelser omkring bioteknologi, mat og det grønne skiftet. I tillegg til dette tar Vitenparken seg av NMBUs tilbud for skolebesøk og verter flere store forskningsseminarer. Besøkstallet er på rundt 40.000 per år, men det forventes et vesentlig høyere besøkstall når publikumstilbudet står ferdig.Mange av kunnskapsopplevelsene vil knyttes til parkområdet rundt Vitenparken, og disse aktivitetene vil understøttes av denne appen.

Denne appen tar deg rundt med på guidede turer i parken. Informasjonssnutter, snakkende dyr, quiz og spillmekanikk blir aktivert av beacons (blåtannsendere) eller overordnet gps-lokasjon. Plantedatabasen viser hvilke planter du står i nærheten av. Kuraterte (og sesongsbaserte) turer kan merke opp en rute på kartet.

Kunstformidling
I tillegg til kunnskapsaktiviteter vil kunsten i parken og NMBUs bygninger være annonsert i appen. F.eks i Urbygningen vil appen si ifra at man står i nærheten av et kunstverk og kan da vise frem formidlingsmateriale i form av bilder, tekst og lydopptak.
Updated on
Apr 14, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Feilrettinger og forberinger