PingPongbaas - Tafeltennis app

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Pingpong waar en wanneer je wilt met de app en word de baas van de tafel! Ga de uitdaging aan en word dé PingPongbaas van jouw school, vereniging, bedrijf of vriendengroep. Via de kaart vind je altijd een tafeltennistafel bij jou in de buurt en kun je jouw vrienden uitdagen voor een potje tafeltennis.

Potje tafeltennissen?

Via de kaart in de app weet jij altijd een tafeltennistafel in de buurt te vinden, bijvoorbeeld bij een vereniging of een openbare tafel Een vriend, klasgenoot of teamgenoot uitdagen? Stuur een Buzz om ze uit te dagen voor een potje pingpong!

Scores bijhouden:

Met de app kun je de scores van al jouw potjes vastleggen om zo op de tafeltennisranglijst van jouw speellocatie te komen staan. Zo kun je zien wie de baas van de tafel is. Doordat je de scores vastlegt kun je ook je eigen speelstatistieken inzien!

Ranglijsten:

Naast de ranglijst per speellocatie is er ook dé enige echte PingPongbaas ranglijst. Via deze ranglijst kun je meedoen met verschillende challenges om te laten zien dat jij de allerbeste bent! De puntentelling voor de ranglijst gaat als volgt: bij winst verdien je 5 punten, bij gelijkspel 3 punten en bij verlies 2 punten. Hoe meer punten je verdient, hoe hoger je in de ranglijst komt te staan.

Een tafel registreren:

Een eigen speellocatie aanmaken of tafels registreren in de app? Via de app kun je gratis een pingpong speellocatie registreren met een eigen ranglijst. Zo kun je eindelijk beslissen wie de baas van de tafel is bij jou in de buurt, thuis of op de club!

Reserveren:

Wil jij werken aan je pingpongvaardigheden? Je kan gemakkelijk een tafel reserveren bij een tafeltennisvereniging. Zo wordt je Speelsterkte beter en word jij een echte PingPongbaas!

De PingPongbaas app is hét pingpongplatform van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Meer weten? Bekijk onze website www.pingpongbaas.club of neem contact met ons op via bazen@pingpongbaas.club.

Veel speelplezier!
Updated on
Nov 10, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance
This app may collect these data types
Personal info, App activity, and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted