The Daily Jugantor is one of the best newspaper in Bangladesh. Strongest panel of Journalists put their hands together to reveal the best out of the facts for the nation.

Get jugantor.com in your hand what ever you do where ever you go. The Android Phone or Tablets of your will give you the flavor of confidence and power of knowledge.

The free version of jugantor.com is menu driven. Any one can enjoy its smooth scrolling, portrait or landscape views and it is highly optimized for faster and quicker movements.

Enjoy the power of information with us.
Lexo më shumë
4,1
213 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Some new feature added.
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
22 janar 2018
Madhësia
1,5M
Instalimet
10.000+
Versioni aktual
2.7
Kërkon Android
4.0.3 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Orange Business Development Ltd
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.