5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Renaște România este aplicația care pune laolaltă proiectele asociațiilor / ONG-urilor cu voluntarii. Acum nu mai ai scuză să nu te implici în viața comunității tale! În cadrul aplicației găsești proiectele tuturor asociațiilor ce doresc să fie alături de noi, oferindu-le un cadru unde să poată să-și facă proiectele cunoscute, dar să și rezolve problema voluntarilor. În plus, o asociație are posibilitatea de a primi donații prin intermediul acestei aplicații.
Iar dacă ești voluntar, atunci poți să îți identifici proiectul sau proiectele unde vrei să activezi. Sortate în funcție de categorie, dată sau apropriere față de tine, acum ai posibilitatea de a identifica ce te definește. Vei fi la curent cu proiectele unde ai ales să te implici, vei primi notificări pentru acțiunile ce urmează să aibă loc și vei putea să citești noutățile referitoare le acestea.
Dar de asemenea, încercăm să cuantificăm activitatea ta de voluntar, astfel încât în baza QR code-ului tău de voluntar te vom bonifica cu puncte de implicare socială, menite în primul rând în a te diferenția pe tine, cel activ, care ești implicat. Tot în baza acestora vom genera diplomele de voluntar pe diferite proiecte. Nu în ultimul rând pentru prezență permanentă vei primi medalii. Dar despre toate acestea vei descoperi instalând aplicația Renaște România.
Updated on
Apr 8, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Posibilitatea de a adauga adeverinta de donator la proiectul Vene Vii