1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Cu siguranță că și tu te-ai aflat în situația în care ai vrut să reciclezi și nu știai unde poți face acest lucru . Probabil că ai apelat la motoarele de căutare pentru a găsi răspunsul la întrebarea ,,Unde reciclez bateriile uzate?” sau ,,Unde reciclez televizorul vechi?”
Aplicația Unde Reciclăm este răspunsul nostru pentru toți cei care își doresc să recicleze și vor să știe care este cel mai apropiat punct de colectare de ei.
Unde Reciclăm este un instrument inteligent care integrează harta națională a punctelor de colectare și reciclare pentru electrocasnicele defecte și bateriile și acumulatorii uzați. Utilizatorii pot accesa peste 4000 de puncte de colectare din imediata apropiere, situate în locurile în care își fac cumpărăturile, alimentează autoturismele sau magazinele de unde achiziționează electronice ori baterii.
Unde Reciclăm detectează poziționarea utilizatorului și identifică cele mai apropiate puncte de colectare de acesta, iar calculând distanța și traseul prin conectarea la sistemul GPS al telefonului, îl conduce direct către punctul de reciclare dorit. Mai mult decât atât, sistemul oferă informații inclusiv referitoare la campaniile promoționale ale magazinelor.
Ce poți face în aplicație:
- identifici cel mai apropiat punct de colectare de tine
- selectezi în funcție de tipul de deșeu pe care dorești să îl reciclezi:baterii uzate sau echipamente electrice
- afli care sunt promoțiile active în magazine și unde poți fi recompensat pentru reciclare
- rămâi la curent cu știrile din domeniul reciclării
Updated on
Oct 15, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available