5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

ON Pharma! s-ar putea să te intereseze dacă eşti farmacist sau asistent farmacist. Sau pe cale să devii unul dintre cei care practică meseriile. Pentru că te ajută să îţi testezi şi să îţi îmbogăţeşti cunoştiinţele în domeniul farmaceutic. Ba chiar mai mult, la finalul fiecărui joc, farmaciştii pot fi recompensaţi cu credite de educaţie farmaceutică continuă. Credite care sunt recunoscute de instituţiile abilitate.

Jocul acoperă diferite categorii din cadrul farmaceuticii:
1. Academic
2. Dermatologie
3. Medicină internă
4. Cardiologie
5. Gastroenterologie
6. Urgente chirurgicale
7. Urologie
8. Oto-rino-laringologie
9. Neurologie
10. Ginecologie
11. Alergologie-imunologie
12. Neonatologie
13. Oftalmologie
14. Stomatologie

ON Pharma! Este un instrument de învățare modern, distractiv și care poate fi folosit oricând și oriunde O inițiativă de creștere a prestigiului profesiei de farmacist / asistent de farmacie. O oportunitate de a contribui la binele comunitații.
ON Pharma! s-ar putea să te intereseze dacă eşti farmacist sau asistent farmacist. Sau pe cale să devii unul dintre cei care practică meseriile. Pentru că te ajută să îţi testezi şi să îţi îmbogăţeşti cunoştiinţele în domeniul farmaceutic. Ba chiar mai mult, la finalul fiecărui joc, farmaciştii pot fi recompensaţi cu credite de educaţie farmaceutică continuă ( puncte EFC ). Credite EFC EFC care sunt recunoscute de către Colegiul Farmaciştilor din România.

Jocul acoperă diferite categorii din cadrul farmaceuticii:
- Academic
- Fitoterapie
- Medicină internă
- Practică farmaceutică
- Gastroenterologie
- Medicina generală
- Homeopatie
- Şi multe altele…

Dar jocul nu are doar o componentă educativă, ci şi una socială. În timpul jocului, poţi câştigă puncte, special denumite molecule ca să fie din domeniu, cu care poţi susţine diferite cauze. O moleculă valorează un ban. După mai multe susţineri, fiecare cauză va strânge diferite sume de bani, care vor fi donate o dată la 6 luni, de către dezvoltatorii jocului, în contul respectivei cauze. Aşa ca poţi face de două ori bine: şi prin studiu, şi prin interesul faţă de cauze.
Updated on
Jan 14, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

New app version