Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Апликацијата „Коронавирус МК“ е наменета за сите граѓани на Република Северна Македонија со цел да се информираат целосно и навремено за мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија и министерствата.

Преку апликацијата ќе добивате редовни известувања со најновите информации, како и информации за прес-конференции или воведувања на нови мерки и рестрикции од страна на Владата.

Останете дома и бидете навремено информирани. Јавното здравје е заедничка одговорност. Од сите нас зависи!

Апликацијата е изработена за потребите на Секторот за односи со јавноста на Владата на Република Северна Македонија и е официјална апликација на Владата.
Updated on
Apr 2, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Прва верзија