ДарувајКрв

4.4
11 reviews
500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

ДарувајКрв е апликација која ги листа актуелните акции за дарување на крв во Македонија. Пронајди ги активните акции во твојот град од повеќе организации, и спаси човечки живот!
Updated on
May 30, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

Ratings and reviews

4.4
11 reviews

What's new

Мали поправки