МојМиленик (Moj Milenik)

500+
Downloads
Content rating
Teen
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Од креаторите на МојВоздух, нова апликација: МојМиленик!

Дали сакаш да вдомиш миленик?
МојМиленик ти ги нуди сите огласи за вдомување на твоето идно пријателче!

Дали го имаш изгубено миленикот, или пронајде миленик на улица што личи дека може е домашен?
Пријави го тоа во МојМиленик, апликација која ќе испрати нотифиакција на сите корисници за твојата објава, и заедно со нивна помош ќе може да се пронајде миленикот или сопственикот многу побрзо и полесно!
Updated on
Dec 11, 2019

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Location, Personal info and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Поправки и оптимизации