Digitale Russekort

100+
Downloads
Content rating
Teen
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Digitale Russekort er ikke bare Norges første russekort app, men også den første appen som er laget kun for russen! Den er enkel, effektiv, miljøvennlig og sosial. Du bare laster den ned, lager en profil, og vips... du er i gang!

DEL, FINN OG FØLG!
Når du lager ditt russekort linker vi alle dine sosiale medier PÅ ditt russekort! Dette gjør det enkelt for andre medruss å finne deg eller din russegruppe. Lagre de russekortene du vil samle på, og del ditt eget med de du ønsker. Knytt kontakt med venner og andre russ/russegrupper fra HELE Norge. Søk opp skoler og personer som du vil se russekortet til, og trykk følg på de kontoene som du vil følge. Kommuniser privat, hold hverandre oppdatert, og del DIN russegruppes nyheter!

TENK GRØNT:
Syntes du det er leit å dele betale dyre dommer for masse russekort du aldri får delt ut. Det trenger du ikke med Digitale Russekort. Da sparer du penger og naturen! Hvis du allikevel skulle ønske å ha noen kopier av ditt russekort i fysisk form, kan du bestille dette billig i appen på miljøvennlig og regnskogsserifisert papir.

UTVIKLET AV RUSS FOR RUSS
Vi i Digitale Russekort utvikler fremdeles våre konsepter, og har som ide at dere Russen skal bestemme hvilke funksjoner som skal bli tilgjengelige for dere. Vi former rett og slett appen etter hva dere ønsker.

TILBUD
Som bruker av Digitale Russekort vil du ikke bare få en sosial opplevelse. Vi har også samarbeid med store aktører og ønsker derfor å gi tilbake til russen. Ikke nok med at alt av overskudd fra appen blir gitt tilbake til russen, men vi vil også kunne gi dere mange spennende og relevante tilbud, så stay tuned!

Ønsker du å laste ned appen? Følg oss på Instagram @digitalerussekort for oppdateringer.
Updated on
Feb 24, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Endring i visning av ikoner