Kinh Pháp Cú Trọn Bộ

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Kinh Pháp Cú là một tập hợp những câu dạy ngắn gọn nhưng đầy ý nghĩa của Đức Phật Thích Ca trong ba trăm trường hợp giáo hóa khác nhau.
Những câu này do chính Đức Phật khi còn tại thế nói ra trong suốt gần nửa thế kỷ thuyết pháp của Ngài. Ngài giảng dạy bằng lời nói chứ không viết sách.
Ba tháng sau khi Đức Phật nhập Niết Bàn thời các vị đại đệ tử của Đức Phật mới nhóm họp để đọc lại và ghi chép, kết tập những giáo pháp của Ngài.
Các câu Pháp Cú được các vị đại đệ tử sắp xếp thành 423 bài “kệ”, chia ra làm 26 “phẩm” theo như hình thức hiện nay để cho thích hợp với giới độc giả và người nghe. Kinh Pháp Cú cũng được tụng đọc trong Đại Hội Kết Tập Kinh Điển lần đầu tiên này.
Nguồn của ứng dụng được sưu tầm từ trang web http://loiphatday.org/.
VỚI MONG MUỐN ỨNG DỤNG NGÀY CÀNG HOÀN THIỆN HƠN, RẤT MONG NHẬN ĐƯỢC SỰ ĐÓNG GÓP Ý KIẾN TỪ CÁC BẠN.
kÍNH CHÚC CÁC BẠN CÓ MỘT CUỘC SỐNG HẠNH PHÚC, AN VUI. LUÔN SỐNG TỐT ĐỜI ĐẸP ĐẠO,
Mọi ý kiến đóng góp xin gửi về địa chỉ mail saokhue.2h@gmail.com.
Dhammapada is a collection of concise but complete sentences to teach the meaning of Sakyamuni in three hundred different instructive case.
These verses of the Buddha when he was in the world speak out for almost half a century of his sermon. He taught by word and not write books.
Three months after the Buddha attained Nirvana while the disciples of Buddha convened to re-read and recorded, compiled his teachings.
Verses Dhammapada is the disciple arranged into 423 all "shelf", subdivided into 26 "product" as the current form to instructions appropriate for readers and listeners. Dhammapada was reciting in Congress The first episode of this sutra.
Source of collecting applications from websites http://loiphatday.org/.
WITH APPLICATIONS TO INCREASINGLY more complete, we hope to receive THE COMMENTS FROM YOU.
WISH YOU HAVE A HAPPY LIFE, AN VUI. ALWAYS GOOD LIFE good religious,
All comments should be sent to the email address saokhue.2h@gmail.com.
Read more
Collapse
4.6
20 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Hỗ trợ android 9.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
August 1, 2019
Size
19M
Installs
1,000+
Current Version
4.0.0
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
saokhuedl
Developer
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.