Vsoft Profiles

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Từ năm 2001, tiền thân là một công ty phần mềm với đội ngũ chuyên gia trẻ được đào tạo chuyên ngành về công nghệ thông tin, chuyên gia công phần mềm cho các công ty sản xuất phần mềm trong và ngoài nước. Với định hướng đầu tư và phát triển công ty mạnh mẽ hơn, tháng 11 năm 2005, Công ty chính thức được chuyển đổi thành Công ty cổ phần phần mềm Trí Tuệ Việt – với tên giao dịch là VSOFT CORPORATION, viết tắt là VSOFT.
Trải qua hơn 10 năm hình thành và phát triển, VSOFT đã và đang dần khẳng định thương hiệu của mình trên lĩnh vực CNTT cũng như tạo được niềm tin cho khách hàng và cộng đồng doanh nghiệp Việt Nam. Là một doanh nghiệp hình thành từ con số 0 đến nay VSOFT đã có hơn 30 nhân viên đang hoạt động tại trụ sở chính cùng với một số lượng lớn nhân viên tại các chi nhánh và đội ngũ cộng tác viên dồi dào.
Trong lĩnh vực hoạt động, VSOFT đã khẳng định được vị thế dẫn đầu trong việc cung cấp các sản phẩm phần mềm hỗ trợ cho doanh nghiệp, nhất là ngành kinh doanh thương mại bán lẻ, phân phối và lĩnh vực khách sạn - resort
Ngoài những sản phẩm phần mềm hỗ trợ tác nghiệp cho các doanh nghiệp, VSOFT đã xây dựng thành công các giải pháp kinh doanh trực tuyến hữu ích cho cộng đồng trong các lĩnh vực thương mại điện tử, bất động sản và truyền thông trực tuyến.
Trong chiến lược xây dựng và phát triển, VSOFT luôn hướng đến mục tiêu là trở thành công ty hàng đầu trong xây dựng và cung cấp các công cụ quản lý, giải pháp phát triển kinh doanh cho doanh nghiệp vừa và nhỏ tại Việt Nam cũng như các nước trong khu vực.

-------------------------------------------------------------------
Ứng dụng được thực hiện bởi nền tảng xuất bản nội dung số trên mobile - EpaperSmart một thành viên của Vsoft Corp.
Since 2001, the predecessor is a software company with a team of young professionals specialized training in information technology, specializing in outsourcing for companies producing software and abroad. With investment orientation and develop stronger company, in November 2005, the company officially converted into JSC Vietnam Intelligence software - the trade name Vsoft CORPORATION, abbreviated Vsoft.
        Over 10 years of development, Vsoft has gradually asserted its brand in the IT sector as well as create confidence for customers and the business community in Vietnam. As an enterprise formed by numbers 0 to date Vsoft has over 30 employees working in the headquarters with a large number of employees at branches and a team of collaborators abundant.
       In the area of ​​operations, Vsoft has confirmed the leading position in the provision of software products supporting enterprises, particularly commercial business retail, distribution and hospitality field - resort
        Besides the support of software products for business operation, Vsoft have built successful online business solutions useful to the community in the areas of e-commerce, real estate and online media .
        In the construction strategy and development, Vsoft always aim is to become the leading company in the construction and supply management tools, business development solutions for small and medium enterprises in Vietnam like other countries in the region.

-------------------------------------------------- -----------------
Applications made by publishing platform digital content on mobile - a member of Vsoft EpaperSmart Corp.
Read more
Collapse
4.2
5 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
May 31, 2016
Size
17M
Installs
100+
Current Version
1.0.6
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ePapersmart
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.