ICA-klassikern

In-app purchases
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Viktig information för deltagare, både nya och gamla, som anmäler sig från 1 juli 2021 eller påbörjar ett nytt klassiker-år i och med sim-momentet 2021;
- Från och med cykel-momentet 2022 så kommer inte belöningar med rabatt på ICA-varor, som utfaller efter gjorda delsträckor, att finnas kvar.
I dagsläget är de ännu inte klart om och hur det belöningssystemet kommer att vara utformat. Detta beror på att ICA byter hela sitt stora system för erbjudanden och rabatter, där denna funktionalitet inte går att återskapa på samma sätt som idag. Vi uppdaterar med information efterhand.

Alla aktiviteter i ICA-klassikern är baserade på de lopp som ingår i En Svensk Klassiker men här genomför du inte allt på en dag utan har två-tre månader på dig för varje aktivitet. Du behöver alltså inte åka hela sträckan på en gång, utan du delar upp den på så många träningspass du vill och kan även använda dig av några av våra alternativ. Alla moment innehåller flera varianter som påminner om ursprungsgrenen, för att du ska kunna delta oavsett väder och förkunskaper.

För att genomföra en ICA-Klassiker ska du totalt skida Vasaloppet 90 km, cykla Vätternrundan 300 km, simma Vansbrosimningen 3 km och springa Lidingöloppet 30 km.

Vi kommer vara med och peppa dig med rabatter och erbjudanden under hela året.

Har du startat din ICA-klassiker under 2018? För att få tillgång till dina tidigare aktiviteter behöver du:

1. Skapa ett nytt konto
2. Koppla med BankID
Updated on
Jun 4, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Förbättringar i tillgänglighet om man använder textförstoring. Enklare att registrera sig för nyhetsbrev och pushnotiser.