5+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

LARMKNAPP TILL HELA FAMILJEN
Som kund hos Gaxx i ett aktiverat område laddar du och din familj ner vår app helt utan kostnad. Larma Gaxx vid akuta sjukfall/olycksfall, hotfulla situationer och annan överhängande eller omedelbar fara. Appen skickar din GPS-position kontinuerligt till oss, vilket gör att vi vet var du befinner dig även när du är i rörelse. Positioneringen sker under hela anropet, tills vi kommit på plats och hanterat situationen. Vi är aldrig mer än 10 minuter bort och alla våra utryckningar är GRATIS!*

OM OSS
Vad är betydelsefullt?
De viktigaste sakerna i livet tar man ofta för givet. Hälsa, familj, hem... Man kan lätt ta det för givet, tills man en dag inte tar det för givet...

Gaxx växte fram ur just en sådan stund när man vet att resten av dagarna man har, kommer vara annorlunda.

Hjälp finns inte alltid när det behövs och den kan vara olik den hjälp man väntat sig. Med Gaxx i ditt område finns det konstant professionella människor som väntar 24 timmar om dygnet på att få hjälpa dig och dina nära.

Gaxx ger dig lite bättre chanser när du behöver dem som mest. Vi förebygger även brott och bidrar till ett lugnare område.

*För prenumererande kunder
Updated on
Apr 20, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Vi gör alltid ändringar och förbättringar av Gaxx-appen. Se till att du inte missar något genom att hålla dina automatiska uppdateringar aktiverade!