ManaYoga

In-app purchases
500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

ManaYoga® app erbjuder guidade medicinska yogaprogram i videoformat utifrån unika behov/kategorier såsom stress, sömn, hjärta, rygg, huvudvärk, högt blodtryck, mage mm. Yogaprogrammen ges i längder om 3 min upp till 70 min och består av andningsträning, avslappning, meditation och mjuka rörelser som kan utföras av var och när som helst. Yogan baseras på lugn meditativ kundaliniyoga - en av de äldsta yogaformerna världen känner till, känd för sina snabba och tydliga effekter i nerv- och körtelsystem.

ManaYoga® väver samman modern vetenskaplig forskning på yoga och meditation med flertusenårig yogisk kunskap. Forskning från hela världen intygar att regelbundet utövande av yoga och meditation har positiva effekter på hälsan såsom minskad stress, förbättrad sömn, minskad smärta i kropp och sinne liksom ökat fokus och koncentration i vardagen.

Livsstilskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga är framtaget av yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson, grundare till yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm. ManaYoga® vill revolutionera möjligheterna till självläkning och förenkla för människor att påverka sitt eget mående med enkla och effektiva verktyg.

ManaYoga® kombinerar vetenskaplig forskning på yoga, meditation, antiinflammatorisk kost och näringsterapi. ManaYoga® syftar till att utifrån funktionsmedicinska grunder ge utövaren kunskap om vad som stärker kroppens självläkning och långsiktigt motverkar och förebygger ohälsa. På http://www.manayoga.se/ hittar du enkla och hälsosamma recept, inspirerande blogginlägg och produkter som kan hjälpa dig att nå dina mål. Vi anordnar även fysiska kurser, utbildningar och retreats inom självläkning. Följ oss gärna på instagram: manayogasweden eller facebook: ManaYoga.

Alla yogaövningar i appen ManaYoga kan utföras sittande på matta eller på en stol. Yoga ersätter inte din medicinska behandling och rådfråga alltid din läkare innan du gör yoga. Utför alltid övningarna lugnt och inkännande, ingenting får göra ont. Kom ihåg att det är det regelbundna yogautövandet som ger allra bästa resultat. Är det första gången du yogar med oss? Börja med att se videon ”Grunderna i ManaYoga” innan du genomför ditt första yogapass.

Varmt välkommen till oss!


ManaYoga® - Självläkning från Grunden
Updated on
Oct 22, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Buggfixar för prenumerationer