UNQUO: Samla hela din ekonomi

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

UNQUO är en kostnadsfri app utvecklad för att göra ditt liv som egenföretagare enklare. I appen kan du samla alla dina kort och konton, och kategorisera dina köp mellan work och life, oavsett vilket kort du använt. På så sätt får du bättre koll på hela din ekonomi, både livet och företaget.

Ett smidigare egenföretagande helt enkelt, från transaktion till bokföring.

Varför UNQUO?

  • Work & Life. I samma app: Få bättre koll på både din privata- och företagsekonomi genom att samla alla kort och konton i en och samma app.

  • Gör alla dina kort och konton smarta: Till skillnad från vanliga banker får du med UNQUO detaljerad information om varje köp och kan kategorisera på work eller life, oavsett vilket kort eller konto du använt.

  • Få koll på hela din ekonomi: I appen kan du spara dina kvitton och räkna ut moms. Allt sammanställs i en smidig rapport som du kan använda som stöd i bokföringen eller för att få bättre översikt på din ekonomi.

  • Rätt kontoslag på rätt köp: Vi samarbetar med experter på bokföring som hjälper dig att sätta rätt kontoslag på dina köp. Utan någon extra kostnad.

  • Tryggt och säkert: UNQUO är utvecklat i samarbete med SEB och använder dess gedigna bankstruktur för att säkerställa att du som användare ska känna dig trygg.

  • Helt gratis: Det bästa av allt? UNQUO är helt gratis.


UNQUO är en produkt av SEBx, ett innovationsinitiativ skapat av SEB. Det är tillgängligt för alla former av företag, inklusive enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och kommanditbolag.

Skaffa UNQUO-kortet för att få ut ännu mer av ditt egenföretagande

Vårt eget UNQUO-kort är skapat för att ge dig extra mycket flexibilitet. Kortet kan du använda för både privata- och företagsköp, och i appen ser du alla köp i realtid. Det kommer helt utan kostnad och har dessutom ingen påverkan på ditt kreditvärde.

UNQUO.com

Work & Life.

Fixat.
Updated on
Jul 3, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
App activity, App info and performance, and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted