5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Styr ditt larm med telefonen
I vår app kan du göra alla inställningar du behöver för att ditt hemlarm ska bli perfekt anpassat efter just ert hushåll. Den är en praktisk och lättillgänglig kontrollpanel som ger dig ett effektivt larm som är enkelt att leva med.

Appsamverkan – bästa skyddet är en uppmärksam granne
En unik funktion med Sensor Alarm är vår Appsamverkan. Den ger dig möjlighet att skapa ett nätverk av grannar och vänner som kan skydda varandra. Konkret betyder det att de som har störst chans att snabbt hjälpa dig får ett meddelande vid inbrott eller brand.

Tiden för att en väktare att rycka ut är i snitt 20 minuter. Din granne kan däremot tända upp sitt hus på 30 sekunder och på så sätt skrämma bort en inbrottstjuv. Vid brand är det ännu viktigare att agera snabbt, eftersom det kan handla om liv eller död.

- Sätta på och stänga av larmet
- Se vilken sorts larm som gått (inbrott/brand/strömavbrott)
- Namnge larmbrickor för att se vem som kommit hem
- Lägga till grannar och vänner som ska få larm
- Se om larmet går hos någon annan i ditt nätverk
- Lägga till vilka som har rätt att styra larmet
- Välja om en väktare ska rycka ut, eller ändra till automatisk utryckning

Sensor-appen är gratis och skyddar även om du inte har vårt larm
Sensor-appen innehåller en unik inbrottsbevakningstjänst som upplyser dig om inbrott som polisen eller media rapporterar runt just ditt postnummer. Det gör att du och dina grannar kan vara extra vaksamma. Du behöver inte vara kund hos oss för att använda denna tjänst.

Spara dina värdesaker i ”molnet”
Med Sensor-appen kan du underlätta hanteringen av ett inbrott eller en brand. Genom appen kan du spara bilder på värdesaker och kvitton. De ligger sedan som en krypterat fil i ”molnet” och du kan enkelt maila allt till din skadereglerare. Du behöver inte vara kund hos oss för att använda denna tjänst.
Updated on
Jun 7, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available