Stressmottagningen

In-app purchases
1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Träna dig i medveten närvaro och acceptans med dessa övningar, utformade för att träna upp din förmåga att vara här och nu. De går utmärkt att använda på egen hand men kan också vara ett bra komplement till arbete i kontakt med en psykolog.

Medveten närvaro kallas ibland för mindfulness och ibland i psykoterapi helt enkelt för ”kontakt med nuet”. Att vara medvetet närvarande i nuet är ett grundredskap som kan hjälpa oss när livet utmanar oss på olika sätt. Det kan hjälpa oss att förhålla oss till jobbiga tankar, känslor och kroppsförnimmelser, men även att uppleva livets positiva stunder mer närvarande.

Övningarna är framtagna av psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter utifrån den psykologiska behandlingsmetoden Acceptance and Commitment Therapy (ACT), som är en del av kognitiv beteendeterapi (KBT).

Appen är gratis att ladda ner, med några olåsta övningar som du kan prova för att se om de passar dig. Lås upp resten av övningarna med ett köp inuti appen.

Vi önskar dig stort lycka till med dina övningar!
Updated on
Jun 7, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Några korrekturmissar och ett par fel har rättats. OBS! Du kan behöva återställa ditt köp om du tidigare har låst upp alla övningar. Gå till fliken "Mer", välj "Hantera köp" och tryck sedan på "Återställ köp" för att ladda ner de upplåsta övningarna på nytt.