GTZ Slovenije

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Slovenian

Profesionalna vsakoletna prireditev, ki združuje zaposlene na področju gostinstva in turizma - z namenom, da se pomerijo v svojih strokovnih znanjih in spretnostih na 32 tekmovanjih področja dela: hotelirstva, strežbe in kuharstva.
Omogoča predstavitev izobraževalnih institucij na katerih se dijaki in študentje pomerijo v svojih tekmovalnih kategorijah. Poseben segment pa je komercialni del prireditve, kjer se ponudniki opreme, živil in artiklov s svojimi novitetami predstavijo obiskovalcem in tekmovalcem. Prireditev pa svojo težo dodaja tudi s strokovnimi delavnicami in posveti. Celotna prireditev povezuje akterje na področju turizma in gostinstva, kjer se srečujejo pristojne inštitucije z namenom izmenjave izkušenj, dobrih praks in prikazom dosežkov. Nenazadnje pa skušajo tudi opozoriti na morebitne probleme s katerimi se srečujejo pri svojem delovanju, katere naslovijo na pristojna ministrstva.
Professional annual event that brings together employees in the field of catering and tourism - in order to compete in their professional skills in 32 contests work areas: hospitality, cooking and serving.
It allows the presentation of educational institutions where pupils and students compete in their competitive categories. A special segment is the commercial part of the event, where the providers of equipment and food items with its novelties presented to visitors and competitors. The event but its weight also adds to the professional workshops and conferences. The entire event connects actors in the field of tourism and catering, where they face the competent institutions to exchange experiences, good practices and display of achievements. Finally, try to also draw attention to any problems encountered in its operations, which directed to the relevant ministries.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

Posodobljena aplikacija za letošnje leto
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
October 7, 2017
Size
1.2M
Installs
100+
Current Version
1.0
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Unrestricted Internet
Permissions
Offered By
Sona d.o.o.
Developer
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.