Numagicians

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Đừng để trí nhớ kém cản trở, bạn có thể nhớ dãy dài 512 số, nhớ nhanh hàng trăm thứ chuẩn như chụp ảnh, người thân sẽ ngạc nhiên vì tài vẽ ảo thuật siêu sáng tạo của bạn. Hãy để Numagician đánh thức phù thủy trí nhớ trong bạn!

APP NÀY GỒM NHỮNG GÌ?

+ 100 clip độc đáo vén màn bí mật của những con số.
+ Mini-app giúp bạn luyện tập vẽ số thành hình, cải thiện trí nhớ.
+ Ebook giúp phát triển siêu trí nhớ, và những câu chuyện thú vị về con số.

App không chỉ giúp bạn nhớ số tới tận 512 số, mà cuốn sách còn giúp phát triển hệ thống móc treo trí nhớ. Giúp bạn ghi nhớ hàng trăm thứ và gợi nhớ nhanh chóng. Hãy sẵn sàng để làm người thân, bạn bè, và chính mình ngạc nhiên với trí nhớ chuẩn như chụp ảnh của bạn. Và nhiều hơn thế nữa…

CHUYỆN CÓ THẬT

Ngày xưa, khi mẹ bảo tôi nhắm mắt tưởng tượng. Tất cả những gì tôi thấy chỉ là một vũ trụ đen ngòm, không sao, không trăng; thầy giáo bảo tôi thuộc lòng một bài thơ, tôi quên liền sau đó vài giờ. Ngày hôm nay, tôi có thể nhớ được dãy số dài tận 512 số, tôi có thể vẽ những hình ảnh từ con số khiến mọi người ngạc nhiên. Tất cả là nhờ Numagician, kích hoạt tiềm năng vô tận trong chúng ta.

NUMAGICIAN LÀ GÌ?

Numagician là kỹ thuật vẽ hình độc đáo từ những con số. Ví dụ, người thân của bạn sinh ngày 2 tháng 5. Bạn tới gặp họ và nói, “Bạn có biết ngày sinh của bạn rất đặc biệt không?” sau đó bạn vẽ một con rồng từ số 25 giống như biểu tượng của App này. Chắc chắn, họ sẽ rất ngạc nhiên và cảm thấy tự tin hơn về bản thân (có thể họ nghĩ mình có họ hàng với Eragon ^^!).

Các nghiên cứu gần đây cho thấy bộ não chúng ta có hai bán cầu. Bán cầu não trái phụ trách ngôn ngữ, bán cầu não phải phụ trách hình ảnh. Những người thành công nhất không hẳn là thiên tài, họ chỉ học cách sử dụng bộ não của họ giống như các thiên tài. Khi bạn vẽ hình từ con số, bạn đang kích hoạt cả hai bán cầu não. Khổng chỉ việc nhớ số trở nên dễ dàng, mà các tiềm năng khác cũng được kích hoạt.

MỌI NGƯỜI NÓI GÌ VỀ NUMAGICIAN?

“Tôi đã chinh phục được đỉnh Pi, tôi đã nhớ được 512 chữ số. Ban đầu khá khó khăn, nhưng những thói quen nhỏ trong cuốn sách tôi đã làm được. Bây giờ, tôi còn nhớ được chính xác tên, diện tích của tất cả tỉnh thành ở đất nước mình. Thật là một trải nghiệm tuyệt vời!” ~ Hồ Trung Hiếu, đến từ Việt Nam.

“Tôi luôn nghĩ rằng mình có trí nhớ khá tệ. Nhưng sau khi áp dụng những kỹ thuật đơn giản trong cuốn sách, tôi dễ dàng nhớ được rất nhiều thứ mà nhiều người ngoài kia nghĩ rằng họ không thể. Tác giả đưa ra từng bước rất rõ ràng và cụ thể. Có thể nói, nếu bạn đã mệt mỏi với những cuốn sách dạy ghi nhớ ngoài kia, thì đây là cuốn sách cực kỳ hữu ích cho bạn.” ~ Morgan Young, đến từ Hoa Kỳ.

“Tất cả chúng ta đều cần phải cải thiện trí nhớ, và cuốn sách này giúp bạn làm điều đó. Sách rất dễ đọc với những ý tưởng cực kỳ độc đáo để tăng cường trí nhớ. Cá nhân tôi đã đọc, áp dụng những nguyên lý trong sách và làm một vài bài test trí nhớ. Kết quả thật tuyệt vời. Đây là một cuốn sách cần phải đọc ngay!” ~ Basil Woold, giáo viên tiếng Anh tại Nam Phi.

“Cuốn sách thật tuyệt, tôi đã đọc cả ngày và bị cuốn theo sự hấp dẫn của nó. Phần tôi thích nhất là những con số ảo thuật. Nó giúp tôi biến những ngày tháng quan trọng trở nên dễ nhớ, và rất vui nhộn. Có thể tôi chưa phải là một phù thủy trí nhớ, nhưng áp dụng các kỹ thuật trong sách, chắc chắn tôi sẽ làm được. Cuốn sách phù hợp với mọi lứa tuổi, kể cả các nhóc tì cũng sẽ thấy vô cùng hứng thú.” ~ Ryan Low, từ Singapore.

Xem thêm cảm nhận khác tại https://fususu.com/numagician

Bây giờ tới lượt bạn, hãy khám phá Numagician!
Do not let a bad memory obstruction, you may remember a long sequence number 512, fast memory standard hundreds of things like photography and relatives will be amazed resource super magic paint your creation. Let Numagician wake witch in your memory!

WHAT THIS APP?

+ 100 unique clip unveiled the secret of the numbers.
+ Mini-app help you to practice drawing the shape, improve memory.
+ Ebook help develop super memory, and the story is interesting about the numbers.

App not only help you remember to take the number 512, which the book also helps develop memory hook systems. Help you remember and recall hundreds of things quickly. Get ready to relatives, friends, and yourself surprised with the standard memory as your photography. And much more ...

TRUE STORY

In the old days, when she told me to close my eyes to imagine. All what I see only a dark universe, no stars, no moon; the teacher told me to recite a poem, I forget immediately after a few hours. Today, I can remember long numbers that make the 512 number, I could draw images from scratch makes people surprised. All thanks Numagician, enable infinite potential within us.

NUMAGICIAN WHAT?

Numagician is unique technical drawing from the figure. For example, your relatives born on 2 May 5. You went back to them and say, "You know your birthday so special?" Then you draw a dragon from the 25 like the App icon present. Certainly, they will be surprised and feel more confident about themselves (maybe they think I have relatives with Eragon ^^!).

Recent studies show that our brains have two hemispheres. The left hemisphere language charge, the right hemisphere in charge of the image. The most successful people are not necessarily geniuses, they learn to use their brains like geniuses. When you draw a picture from scratch, you are activating both hemispheres. Not only the number easier to remember, but the potential is also activated.

PEOPLE SAY ABOUT NUMAGICIAN?

"I have conquered the peak Pi, I remember 512 digits. Initially quite difficult, but small habits in the book I did. Now, I can remember the exact name, area of ​​all provinces in our country. What a great experience! "~ Ho Trung Hieu, from Vietnam.

"I always thought I had pretty bad memory. But after applying these simple techniques in the book, I easily remember a lot of things that many people out there think they can not. The author takes every step very clear and specific. We can say, if you're tired of teaching memo book out there, this is extremely useful book for you. "~ Morgan Young, came from the United States.

"All we need to improve memory, and this book helps you do that. Very readable book with extremely unique ideas to enhance memory. Personally I have read and apply the principles in the book and do some memory tests. The result is wonderful. This is a need to read the book now! "~ Basil Woold, an English teacher in South Africa.

"The book is great, I've read all day and caught up in the appeal of it. The part I like most is the magic number. It helped me turn become an important date to remember, and very fun. Maybe I'm not a witch memory, but apply the techniques in the book, I definitely will do. The book is suitable for all ages, including kids will find it extremely interesting. "~ Ryan Low, Singapore.

See other comments in https://fususu.com/numagician

Now it's your turn, discover Numagician!
Read more
4.9
146 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
August 20, 2017
Size
63M
Installs
1,000+
Current Version
1.1.0
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Tao Pham Duy
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.