ระบบบริหารจัดการงาช้างภายในประเทศ

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Thai

โปรแกรมนี้จะถูกแบ่งเป็น 2 ส่วน คือ
1. ส่วนของโปรแกรมสำหรับประชาชนทั่วไป ในส่วนนี้ ผู้ใช้สามารถตรวจสอบงาช้างและสถานที่ครอบครองงาช้างได้ ซึ่งงาช้างที่ค้นหาได้จะเป็นงาช้างที่ถูกต้องตามกฎหมาย สามารถทำการเปลี่ยนแปลง โอนย้ายหรือค้าขายได้ ถ้าหากผู้ใช้สงสัยว่างาช้างที่พบเป็นงาช้างที่ผิดกฎหมาย ผู้ใช้สามารถแจ้งผ่านโปรแกรมได้
2. ส่วนของโปรแกรมสำหรับเจ้าหน้าที่ ผู้ครอบครอง หรือผู้ค้างาช้าง ในส่วนนี้ ผู้ใช้จะต้อง login ด้วยรหัสผู้ใช้ที่ได้รับจากกรมอุทยานแห่งชาติ สัตว์ป่า และพันธุ์พืช เมื่อเข้ามาแล้ว ผู้ใช้ที่เป็นผู้ครอบครอง หรือผู้ค้างาช้างจะสามารถค้นหางาช้างของตนเองได้ ในขณะที่เจ้าหน้าที่สามารถตรวจสอบงาช้างและสถานที่ตั้งได้ทั้งหมด และยังสามารถรายงานผลการปฏิบัติงานได้ด้วย
This program will be divided into 2 parts:
1. Part of the program for the general public, in this section, users can check ivory and place of possession of ivory. Which the ivory that is searchable will be a legitimate ivory Can make changes Transfer or trade If the user suspects that the ivory found is illegal ivory Users can notify via the program.
2. As for the program for the owner, owner or trader of ivory, in this section, the user must login with the user ID received from the Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation. User who is the owner Or ivory traders can find their own ivory While the staff can check all the ivory and location And can also report performance
Read more
Collapse
Loading…

What's New

ปรับปรุงข้อมูล
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
July 7, 2019
Size
24M
Installs
10+
Current Version
1.3.0
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
วิชิต จิรมงคลการ
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.