Toát yếu Kinh Trung Bộ

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Công trình tóm tắt kinh Trung Bộ do cố Ni trưởng Thích Nữ Trí Hải thực hiện bằng thể văn vần là một công trình Phật học đáp ứng nhu cầu học Phật cho những ai muốn tìm hiểu và thực hành giáo pháp của Đức Phật, đặc biệt là cho những ai yêu thích thơ văn.

Tuyển tập Trung Bộ kinh gồm 152 bài kinh chứa trọn tinh túy những lời dạy hết sức căn bản của Đức Phật cho mục tiêu giải thoát khổ đau. Mỗi bài kinh của Ngài là một thông điệp thoát khổ mà Đức Phật mong muốn gởi trao cho các học trò của mình và cho nhân loại. Lời Phật dạy là lời chân thật, hữu ích đặt trọng tâm vào mục tiêu giải thoát khổ đau cho con người và cuộc đời, nên luôn luôn mới mẻ và bổ ích cho mọi người trong mọi thời đại. Phải học tập, thực hành và chiêm nghiệm cho thật nhiều rồi mới thấy giá trị lợi lạc to lớn nằm đằng sau những lời dạy của Đức Phật.

Ni trưởng Trí Hải học sâu giáo lý của đức Bổn sư, có tấm lòng tha thiết với giáo pháp của đức Từ phụ, có lối diễn dịch chính xác và dễ hiểu những lời dạy của bậc Đạo sư, nên chúng tôi tin công trình tóm tắt này chính là một phẩn tâm huyết của Ni trưởng trong sứ mạng hoằng pháp của người con Phật.

Trân trọng giới thiệu công trình này đến quý Phật tử và quý độc giả.

TP. HCM ngày 20/5/2009

Tỳ-kheo THÍCH MINH CHÂU

Viện trưởng thiền viện Vạn Hạnh
Works of Central summarized by the late Patriarch Thich Nu Tri Hai Ni done by verse can be a Buddhist works to meet the needs for those who want to learn Buddhism learn and practice the teachings of the Buddha, especially is for those who love poetry.

Central anthology of texts containing 152 full essence the very basic teachings of the Buddha for the purpose of relieving suffering. Each His prayer was a message from suffering the Buddha wishes posts given to his students and to humanity. Buddha's teaching is the word of truth, useful objectives focus on relieving suffering for people and life, always fresh and interesting for people of all ages. Must learn, practice and contemplate for a lot then you will see great benefit values ​​lie behind the teachings of Buddha.

Palmo Tri Hai deeply study the teachings of professor faith, with undivided heart to the teachings of the Teacher, have accurate interpretations and understand the teachings of the masters, so we believe the work summary this is a portion off the woman's heart in the mission of the Buddha's preaching.

Is pleased to introduce this work to Buddhists and readers.

TP. HCM 20/5/2009

Monks LIKE MINH CHAU

Van Hanh Monastery Abbot
Read more
Collapse
4.8
6 total
5
4
3
2
1
Loading…

Additional Information

Updated
October 16, 2016
Size
1,004k
Installs
1,000+
Current Version
1.1
Requires Android
3.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Tiểu Vũ
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.