Nghiệp và kết quả

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Không ai đem cái thiện đến cho con người. Chính con người phải làm cho mình trở nên thánh thiện. Con người sinh ra đều khát khao hạnh phúc và họ có quyền hưởng hạnh phúc.

Đây là một tiêu đề quan trọng mà không ai có thể phủ nhận. Tuy nhiên hạnh phúc là gì thì vẫn còn là một sự suy xét chưa chấm dứt. Có người cho hạnh phúc là cơm ăn, áo mặc. Có người cho hạnh phúc là danh dự và địa vị. Có người cho hạnh phúc là Tổ quốc hùng cường. Các nhà thần học cho hạnh phúc là cuộc sống vĩnh hằng bên cạnh Thượng Đế ở cõi Thiên đàng. Các nhà đạo học Đông Phương cho hạnh phúc là nội tâm thanh tịnh sau khi đã chấm dứt mọi sự ham muốn, phiền não. Các nhà từ thiện quan niệm hạnh phúc chỉ thực sự hiện hữu khi chúng ta quên mình phụng sự tất cả mọi người.

Nếu chúng ta đem câu hỏi hạnh phúc là gì để hỏi luật Nghiệp Báo, luật này sẽ trả lời những gì chúng ta gây ra cho kẻ khác sẽ trở lại với chúng ta một cách công bằng. Còn hạnh phúc là gì thì tùy theo quan điểm của mỗi người.

Mỗi người tùy theo tâm trạng, hoàn cảnh, kiến chấp của mình để chọn cho mình một định nghĩa về hạnh phúc. Đối với người đói, bát cơm là hạnh phúc. Với người hèn kém, sự quyền quí là hạnh phúc.

Tuy nhiên rất ít người biết tìm hạnh phúc thanh cao. Đa số chỉ vùi đầu trong danh vọng và vật chất. Con người đã tiêu diệt giành giật lẫn nhau. Máu tiếp tục đổ. Máu đã đổ quá nhiều từ khi con người sống đời hoang dã. Máu vẫn còn đổ dù cho con người đã bước sang đời sống văn minh hôm nay.

Nhà bác học Gamov trong truyện ngắn khoa học viễn tưởng "Hành tinh chết" đã dự báo rằng nền văn minh đích thực mà con người sẽ đạt đến không phải nền văn minh vật chất mà chắc chắn sẽ là nền văn minh tâm linh. Khi đó con người có thể không mang hình hài bé bỏng tạm bợ mà chỉ có một thể tánh "hợp nhất với vũ trụ, đạt được ý chí vạn năng và tự do không bờ bến".

Từ trước khi Đức Phật ra đời. Luật Nhân Quả Nghiệp Báo đã được nói đến tại Ấn Độ trong các kinh điển Vệ Đà truyền thống. Đức Phật khẳng định lại tính chất thật hữu của luật này và gạt bỏ mọi bàn tay của thần linh chi phối vào đó. Không một thần linh nào thưởng thiện phạt ác. Chỉ có Luật Nhân Quả khách quan âm thầm chi phối tất cả. Luật Nhân Quả là một chân lý, một nguyên lý của vũ trụ.

Nếu Luật Nhân Quả được chấp nhận rộng rãi trên hành tinh này, đạo đức xã hội sẽ chuyển biến mạnh mẽ, con người sẽ hạnh phúc hơn, niềm vui sẽ nhiều hơn.

Người tin hiểu Luật Nhân Quả Nghiệp Báo sẽ không bao giờ đi tìm hạnh phúc cho mình một cách ích kỷ, độc ác. Họ sẽ đi tìm hạnh phúc bằng cách đem niềm vui đến cho mọi người. Và đương nhiên Luật Nhân Quả sẽ mang niềm vui đến cho họ gấp bội lần.

Xuất phát tự niềm mong ước đó, chúng tôi có tham vọng được trình bày đôi phần về Luật Nhân Quả Nghiệp Báo với lý luận lôgic, hợp với khoa học. Và những điều trình bày nơi đây có thể sẽ là sự gợi ý cho những ai về sau muốn chứng minh Luật Nhân Quả một cách chặt chẽ như một phương trình toán học hoàn chỉnh đa chiều.
Nobody brings goodness to the people. Main man must make his holiness. Humans are born happy and their desire to have the right to happiness.

This is an important title that nobody can deny. But what happiness is, it still is a judgment has not been terminated. There are people happy with food and clothing. Some people are happy to honor and status. Some people are happy mighty Fatherland. Theologians happiness is eternal life in God's side realms of Heaven. The Eastern mysticism to happiness is inner purity after the end of all desire, defilement. The charity concept really happy just being selfless when we serve everyone.

If we bring happiness question to ask is what the law of Karma, the law will answer what we caused to others will come back to us fairly. But what happiness is, depending on one's perspective.

Every man according to mood, context, is his acceptance to choose a definition of happiness. For the hungry, the rice bowl is happy. With the lowly, the rights you are happy.

But very few people know how to find happiness high bar. Most just buried his head in fame and material. Man killed battling each other. Blood continued to pour. Blood was pouring so much of human life from the wild. The blood still pouring even human life has entered into civilization today.

Gamov scientist in a science fiction short story "Planet of Death" predicted that civilization true that people will not reach the material civilization that will surely be the spiritual civilization. When that people can not take the little comedy that only a temporary nature can "merge with the universe, will achieve universal and infinite freedom."

From before the Buddha was born. Law of Karma Karma is referred to in India in the traditional Vedic scriptures. Buddha reaffirmed useful properties of this law and dismissed all of the divine hand dominant there. Not a good reward god punish evil. Only the Law of Cause and Effect objective quietly dominates all. Law of Cause and Effect is a truth, a principle of the universe.

If the Law of Cause and Effect is widely accepted on this planet, social ethics powerful change, people will be happier, be more fun.

The Law of Cause and Effect signal Karma will never seek happiness for yourself a selfish, cruel. They will seek happiness by bringing joy to everyone. And of course the Law of Cause and Effect will bring joy to multiply them times.
 
Homegrown desire, we have the ambition to be presented somewhat of Karma Law of Cause and Effect with logical reasoning, with science. And the things presented here can be a hint for those who want to prove after the Law of Cause and Effect strictly as a complete mathematical equations multidimensional.
Read more
Collapse
4.9
89 total
5
4
3
2
1
Loading…

Additional Information

Updated
November 29, 2020
Size
540k
Installs
10,000+
Current Version
2.0
Requires Android
4.4W and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Tiểu Vũ
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.