1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Acces nelimitat online la spectacolele și emisiunile Operei Comice pentru Copii. Bucură-te de producțiile singurei instituții de acest gen din lume. Conținut original, actualizat săptămânal. Spectacole de operă, operetă, balet și musical din repertoriul românesc și universal, special adaptate pentru copii dar și emisiuni interactive și educative pentru întreaga familie.

Spectacol la tine acasă! Primul balet cu decor animatronic din România, cele mai recente premiere dar și cele mai jucate producții din repertoriul Operei Comice pentru Copii, alături de multe alte titluri, sunt disponibile în secțiunea „Spectacole”. În fiecare săptămână se adaugă cel puțin două titluri noi în biblioteca de spectacole.

Inspirație pentru activități împreună! Jocuri de memorie și logică, povești de seară, grădinărit acasă, recomandări de filme, gimnastica de dimineață, fabule, ghicitori și exerciții de dicție, alături de multe alte rubrici, sunt disponibile în secțiunea „Emisiuni”. În fiecare zi sunt publicate cel puțin trei episoade noi.

Susține existența Operei Comice pentru Copii printr-un abonament lunar, trimestrial, semestrial sau anual.
Updated on
Apr 2, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Lansare inițială