ION – DV SỬA CHỮA

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

ION – Dịch vụ sửa chữa là một đội ngũ kỹ sư trẻ và năng động, là những chuyên gia trong việc cung cấp dịch vụ bảo dưỡng cơ điện chuyên nghiệp và an toàn cho văn phòng, nhà và nhà hàng.
Dịch vụ của chúng tôi gồm những dịch vụ bảo dưỡng nhà ở, kiểm tra và nghiệm thu, xử lý sự cố, sửa chữa, nâng cấp và thay đổi cho các hệ thống điện, cấp thoát nước, phòng cháy chữa cháy, hệ thống điện lạnh.
Tại sao chúng tôi khác biệt so với những Công ty dịch vụ và sửa chữa khác:
• Đội ngũ chúng tôi được đào tạo chuyên nghiệp để thực hiện những công việc một cách an toàn và đảm bảo chất lượng.
• Chúng tôi lắng nghe mọi nhu cầu, ý kiến và khiếu nại của khách hàng.
• Chúng tôi cung cấp các dịch vụ chuyên nghiệp và an toàn đó là điều rất quan trọng đối với những gia đình chỉ có phụ nữ, trẻ em, người già ở nhà trong quá trình thực hiện dịch vụ tại nhà.
• Chúng tôi cung cấp chế độ bảo hành đối với các dịch vụ chúng tôi cung cấp. Nếu chúng tôi làm không tốt, chúng tôi sẽ trở lại để chắc chắn công việc đã được hoàn thiện 100%
• Chúng tôi cung cấp những chương trình VIP tới các khách hàng VIP và chúng tôi dựa trên việc xây dựng mối quan hệ lâu dài với khách hàng ra sao, chứ không chỉ “thực hiện công việc và quên đi khách hàng” đó là văn hóa của công ty.
• 100% sự hài lòng của khách hàng là mục tiêu ưu tiên hàng đầu và quan trọng nhất của chúng tôi.
Hãy để chúng tôi giúp bạn giải quyết tất cả các vấn đề bảo dưỡng hay hư hỏng điện nước trong ngôi nhà bạn.
CLICK – TÔI LO HẾT!!
ION - Repair Service is a team of young and dynamic engineers, are experts in providing maintenance services to electric motors and safety professional for offices, homes and restaurants.
Services we include services maintenance of houses, inspection and testing, troubleshooting, repairs, upgrades and changes to the electrical system, water supply, fire protection system refrigeration.
Why are we different from the Company and other repair services:
• Our team is trained to perform the work safely and ensure quality.
• We listen to the needs, opinions and complaints from customers.
• We provide professional services and security it is very important for families only women, children, the elderly at home in the process of implementing the service at home.
• We offer a warranty for the services we provide. If we do not do well, we will be back to make sure the work has been completed 100%
• We provide the program VIP to VIP customers and we rely on to build long-term relationships with customers are, not just "do the job and forget the customer" which is a document the company's merchandise.
• 100% customer satisfaction is the top priority targets and our most important.
Let us help you solve all maintenance problems or damaged electricity and water in your home.
CLICK - LO ME OUT !!
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Save log login facebook
Cập nhật version google maps
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
November 13, 2019
Size
9.4M
Installs
1,000+
Current Version
2.5.2
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Digital Purchases
Permissions
Offered By
ION SERVICE COMPANY
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.